Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Kinek milyen tapasztalatai...

Kinek milyen tapasztalatai vannak ezekkel a papagájokkal?

Figyelt kérdés

Eddig még nem volt nagyobb papagájom a nimfáknál, de most szeretnék újra madarakat. A hely elméletileg minden fajnak megfelel (300x180x200cm-es röpde, de nyilván ki is lennének engedve napközben, felügyelet mellett). Ezeket a papagájokat néztem ki, de nem tudom, hogy melyik lenne a "megfelelő személyiségű".

Szóval a madarak (tudom, hogy párban kell őket tartani)

üregi papagáj

hegyi papagáj

kis sándor papagáj

zöldarcú-vörösfarkú papagáj

törpepapagáj

Szóval mi a véleményetek ezekről a papgájokról? Jó nekik a hely? Ha nem, akkor min változtassak? (csak egy fajt szeretnék, nem tudom ez mennyire volt egyértelmű)

2018. máj. 30. 09:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Vagy a kis sanyi, vagy a hegyi papagáj közül válassz. A törpepapagájok agresszívek, vadak, sose lesznek igazán szelídek.
2018. máj. 30. 09:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mondjuk a zöldarcúak a legszimpibbek, azokkal esetleg tapasztalat?
2018. máj. 30. 11:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Szóval:

Sziklapapagáj

Hegyi

Kis sándor

Nem tudtam hitelen mire gondolsz de Pyrrhura molinae.

Törpe

Milyen személyiségű, tulajdonságú fajt akarsz? Ha leírod úgy talán egyszerűbb lenne....

Vagy azt mondom inkább lépj be facebookon a PapagájoSOKK nevű csoportba, ott vannak biztosra sanyi, pyrrhura, hegyi,törpe tartók, fogsz kapni választ arra hogy melyik faj milyen hobbimadárként tartva.

2018. jún. 4. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!