Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Hangosan károgó varjak ellen...

Hangosan károgó varjak ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Vicces problémának hangzik, de már kezdek konkrétan megőrülni tőlük.

Van a környéken néhány dolmányos varjú és irgalmatlanul hangosak. Hajnali 4-kor arra ébredek, hogy ül fenn valamelyik a szemben lévő ház tetején, vagy épp a mi házunkon, és baromi hangosan károg. És minden nap megy a "territóriumért" a harc, ilyenkor egyszerre 2-3 kezd el őrült balhézásba. És ez megy minden áldott nap, hajnal 4-tól este 8-9-ig amíg le nem nyugszik a nap. Tapasztalt más is hasonlót?

2018. máj. 23. 20:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
38%
Uszíts rájuk pár macskát. :D
2018. máj. 25. 15:21
 12/18 anonim ***** válasza:
15%
Becsukod az ablakot, és ajánlom a füldugót is. Komolyan. Mégis mit tudnál, akarnál tenni?!
2018. máj. 25. 23:08
 13/18 anonim ***** válasza:
47%

Füldugó!

Csodákra képes....!

2018. máj. 28. 09:46
 14/18 anonim ***** válasza:
37%

Az örök probléma.A madarak, állatok.

Érdekes módon csak engem zavar az, ha vki vasárnap reggel fél8-kor elkezd füvetnyírni, tetőt ácsolni?

Egy építkezés lármája nem olvad bele a környezetbe, sem a reggeli csúcsforgalomé. Nekem délután/esti műszakom van, tehát nem tudok lefeküdni 10-kor, hogy az ablak alatt ledübörgő emberiséggel ébredjek.

A madarak-mellettük suttogás.

Mégis ha valaki légpuskát választ, az állatokat bántja.

Miért?

Mikor fogjátok már felfogni, hogy mi vagyunk a betolakodók?

És hogy nem a szarvas szalad keresztül az úton, hanem az út az erdőn?

2018. máj. 28. 20:38
 15/18 A kérdező kommentje:

Természetesen az általad felsoroltak is zavaróak, tudom milyen építkezés mellett éveket lehúzni, sajnos több évem úgy telt, hogy reggeltől estig építkeztek. Csak mondjuk egy embernél ki tudok kiabálni, hogy kussoljon már el, vagy hívhatok rendőrséget, vannak jogi lépések, addig egy pár madárral nem tudok mit kezdeni.

A füldugó, zárt ablak szép és jó dolog, de csak nem ülhet az ember egész nyáron 30+ fokban a zárt szobában és nem hordhat egész nap füldugót. Éjszaka meg örülne az ember, hogy lehűl a levegő, lehet szellőztetni.

Nem mellesleg este füldugóban alszom, de még így is arra kelek hajnal 2-kor, hogy megint egymást verik a varjak a szemközti fákon és hangosabbak mint a teli torokból ordítozó részegek.

Pedig nem tartom magam finnyásnak, voltam évekig kollégista, laktam szobatársakkal, lakótárssal, építkezés mellett, bulihely mellett, villamos kocsiszín mellett. Ez viszont teljesen ki tud készíteni.

2018. máj. 29. 20:54
 16/18 anonim ***** válasza:

Siófokon lecsupaszították a fákat,nem tudom,mennyire volt törvényes,hogy ezt tették.

Lehet,hogy valamivel el lehet őket riasztani,de az embertől is tapasztalataim szerint nem nagyon félnek,és nem síkhülye állatok,szóval nem hiszem,hogy e módon van megoldás.

De te be tudod dugni a füled,esetleg ha annyira zavar nyílászárót cseréltetsz,beszélsz az önkormányzattal stb.

2018. jún. 9. 22:58
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Hogy vannak a varjak? :D
2018. jún. 10. 13:03
 18/18 anonim ***** válasza:
46%

Kérdező!

Azóta varjak lakomájává lettél? :D

2018. jún. 15. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!