Mennyi idő után ajánlatos a papagájt kiengedni a ketrecből hogy vissza is találjon?
Elsővel teljesen egyetértek, egy dolgot viszont hozzátennék:
Nekem volt egy hullámos papagáj párom. Beleestem abba a hibába, hogy szinte csak éjjelre zártam be őket a kalitkába, egyébként szabad ki-be járásuk volt akkor is, ha nem voltam otthon. Annyira rászoktak arra, hogy kint töltik az egész napot, hogy eljött az idő mikor nem mentek vissza estére sem. Megfogni csak kifárasztás után lehetett őket, mert nem volt időm kézhez szoktatni őket. Kész tortúra lett a kiengedés utáni "hazamenetelből", szóval sajnos túlzásba is lehet vinni a kiengedést :/
Ezt csak érdekességképp osztottam meg :)
Igen kedves hármas, ezt próbáld úgy kivitelezni, hogy csak felváltva hajlandók bemenni enni, nehogy véletlenül rájuk csukjam az ajtót ;)
Ha valamilyen csoda folytán be is ment mindkettő, amint elindultam a kalit felé, a hím már repült is ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!