Hullámos papagáj szállítása hogyan?
Sziasztok!
A kérdésem az lenne,hogy hogyan oldhatnám meg 1 hullámos papagáj pár szállítását 3 naponta A-ból B pontba? 3 percre van a 2 pont egymástól szóval nem nagy távolság,amitől félek az az hogy a hűvös idő miatt megfáznak amiről úgy olvastam akár halálos is lehet. Ha letakarom szállítás közben valami ruhával a kalitkát az elég védelmet nyújthat ennyi időre?
Hát ez attól függ, hol vannak tartva egyébként.
Ha szobahőmérsékleten tartod őket, akkor az aljtollakat levedlik, ilyenkor nem szabad hidegnek (főleg szélnek, nedvességnek) kitenni a papagájokat. Ha valami védett helyen vannak (ami nem fűtött, de azért sosincs hidegebb -5 - -7 °C-nál!), akkor ennyi időre minden további nélkül bírják akár a -10 °C-ot is (de nem ónos esőben és viharos szélben).
Tényleg érdekes a dolog és jó kérdés minek akarod őket hordani oda-vissza 3 naponta?
Itt-ott kilyukasztott cipősdoboz, pléddel körbetakarva(levegő azért jusson nekik) és egy táskába rakva elég lehet.
Köszönöm,tehát ha ruhával lefedem arra a kis időre a kalitkát szállíthatom.
Jogos,hogy felmerül a kérdés miért kell 3 naponta. Azért mert szülők külön élnek és ezért,mert nekem egyik szülőm mindennap dolgozik,ő egész nap nem tudna velük foglalkozni amikor a másik szülőmnél vagyok,így kénytelen vagyok ehhez folyamodni. Apám pedig(akihez 3 naponta vinném őket és én is annyi időt vagyok nála) amikor iskolában vagyok tudna velük foglalkozni,nem lennének egyedül,ki is jöhetnének egész napra a kalitkából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!