16 evesen szerintetek való nekem dolmanyos Varju?
Figyelt kérdés
2017. dec. 14. 02:24
4/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó választás, már én is gondolkoztam rajta hogy kellene. A varjú az egyik legokosabb állat, nagy, szép, megél a szabadban is
5/10 anonim válasza:
Nem elég az, ami ellepte az országot?
És újabban nyáron se akarnak hazaköltözni (éljen a globális felmelegedés!)
7/10 anonim válasza:
Nem,mert gondolom 2év múlva egyetemre mész v ilyesmi. A varjak 15-20 évig is eléldegélhetnek. 10 év mulva is akarsz varjat? Esetleg nevelhetsz fészekből kiesett fiókát bár az is teljes embert igényel,több hónapig tart. Ápolhatsz sérültet. De fészekből kiszedettet nem.
8/10 anonim válasza:
Nem való. A szabadban érzi jól magát a varjú. Tarts inkább papagájt.
9/10 anonim válasza:
Nekünk anno volt varjúnk, de nem a lakásban élt, csak mindig ott volt valahol a lakás körül. Ha tudod így tartani, akkor szerintem simán lehet. És amúgy tényleg okosak, a mienk megtanult csöngetni ha be akart jönni vagy éhes volt. De sajnos nem túl hosszú a varjak életkora. Mienk kb. 3,5 éves korában halt meg. (Volt jópár ilyen kutatás, ahol is varjak életkorát próbálták meg megbecsülni. Mindegyiknek átlag 2-3 év lett az eredménye.)
10/10 anonim válasza:
A szabadban élő varjak annyit élnek általában, 3-4év, mert elütik őket, megmérgezik,lelövik, ragadozó megfogja, stb. Egy fogságban élő elélhet elég sokáig.
A legidősebb vadon befogott vetési varjú 22 éves volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!