Fenyőágat a kérgétől teljesen lecsupaszítva, megtisztítva sem lehet papagájkalitkába tenni?
Komolyan probléma honnan szerezz ágakat??? :O :O
Ünnepek előtt-közbe-után menj el kirándulni a természetbe, erdőbe (mérőszalag,fűrész társaságában) messze az autóutaktól. Ottani fák(nyír, nyár, fűz, orgona, hárs, juhar, mogyoró, vadalma,stb) ágai tökéletesek lesznek.
Nem jó mindenféle faág, olyat meg nem akarok betenni a röpdébe, ami árt. Autóm, jogsim nincs, tehát olyan helyre kellene eljutni, ahova tömegközlekedéssel is lehet, mellesleg Budapesten élek panelben. Egy szobasarkát alakítottam át röpdévé kb. 150x80cm alapterületen.
Fenyő nem jó a gyanta miatt, diófa nem jó, mert a kérge mérgező. Nem csonthéjas gyümölcsfa ágak, nyírfa, nyárfa, fűz, ezeket olvastam, hogy jók.
#4 vagyok.
Amiket felsoroltam fák azok mind adhatóak.
Esetleg ismerős,rokon kertje/telke?
De a budapesti madarasok ilyen helyekre szoktak járni: Duna part, Rákos-patak , erdők.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!