Egy rigó napok óta be akar jönni az ablakon, fejjel nekirepül, mit csinál tulajdonképpen? Kezd idegesiteni!
Figyelt kérdés
Most vakolták a házat, azóta csinálja, mindig reggel hét körül kezdi. Először a kisfiam párkányán ült és verte csőrrel az ablakot, mig el nem húztam a függönyt. Azóta mindig másik teraszajtón próbál fejjel berepülni, nem értem. Kezd idegesiteni, mert minden tiszta madárürülék, a friss vakolaton virít, ami nem volt kétforint, ugyhogy el kellene riasztani végleg. Mit csináljak?2010. máj. 25. 09:27
11/11 anonim válasza:
A fészket hagyd a fenébe, mert esetleg neked megy, ( nálam volt ilyen, pedig csak fotóztam ) illetve magára hagyja a tojásokat vagy a kikelt kismadarakat.
Egyébként az első a megoldás.
Más madárnál is volt ilyen területféltés amit szintén ablaküveg váltott ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!