Két napja kelnek már a kiskacsáink, keltetőgépben. Nagyon fáradtak már, esetlenek, mit csináljunk velük?
Figyelt kérdés
Nem akarjuk őket piszkálni, de már tegnap reggel óta "születnek". A feneküknél van egy ilyen sárga izé, az akar nagyon nehezen lejönni. Mit adjunk nekik enni, ha végre sikerül teljesen kijönniük, és egészségesek lesznek???2010. máj. 24. 11:23
11/17 anonim válasza:
Amúgy javaslom, hogy szerezdd be a forrásként megjelölt könyvet. Biztos meg lehet rendelni valamelyik web shopban, nekem is onnan van. :)
12/17 A kérdező kommentje:
Amúgy annyira aranyosak, a kis csőrük.... nagyon cukik! Bárkinek valami tapasztalat, azt szívesen veszem!
2010. máj. 24. 11:45
13/17 A kérdező kommentje:
Megnézem, nagyon asznos könyv lehet!
2010. máj. 24. 11:45
14/17 anonim válasza:
Innen pl megrendelhető. Nem akarom begépelni a teljes kacsa fejezetet. :) Tyúk, pulyka, lúd, kacsa, gyöngyös természetes körülmények közötti tartásáról szól. Pont az, amire neked is szükséged van most. :)
15/17 anonim válasza:
Esetleg tudom még ajánlani az alábbi könyvet:
Mindkettő meg van nekem, el is olvastam. Mindkettő elég hasznos könyv, jól kiegészítik egymást. :)
16/17 A kérdező kommentje:
Nem maradtak meg, 2 volt, egyik sem... NAgyon sajnálom őket, nemtom, lehet valami probléma volt velük alapban mááár, úgy kaptuk idegentől a tojásokat...
:(
2010. máj. 26. 12:51
17/17 anonim válasza:
Hát, ez sajna előfordul... :( Legközelebb azért csak ellenőrzött helyről szerezz be tenyésztojásokat, mert ha behurcolsz valami betegséget a többi baromfid közé, akkor az egész állománynak annyi, és abban a kertben, helyiségben is jó eséllyel csak 2-3 év múlva tudsz újra baromfit tartani. Hacsak nem sikerül valahogy teljesen fertőtleníteni mindent. De nem akarok rád ijeszteni. :) Én voltam a könyv ajánlgatós. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!