Milyen madár lehet ez? És mit csináljak vele?
Az imént találtam az utcán ezt a madarat. Úgy látom nem tudja használni a lábait, és elrepülni sem tud. Hazahoztam, betettem egy dobozba. A képek nem a legjobbak, de hátha valaki felismeri milyen fajta a tollazata alapján. A képek nagyíthatóak.
Mit tehetek érte? Nincs semmilyen cuccom, ami madaraknak jó lenne. Pipettával próbáltam itatni, de nyilván úgy nem fogadja el.
Sajnos már nem él. :(
Megkerestem az egyik madármentést. Nem voltak túl együttműködők. Azt gondoltam az ilyen-olyan állatmentéssel foglalkozó egyesületek azért vannak, azért veszik fel a támogatásokat, adó 1%-okat hogy átvegyék az embertől a sérült állatot, és hozzáértő helyre vigyék azonnali ellátásért. Ehelyett megkaptam a választ, hogy minél előbb orvoshoz kell kerülnie. Mintha ezt magamtól nem tudtam volna. Nekem este lett volna lehetőségem orvoshoz vinni, de sajnos nem élte meg az estét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!