Milyen madár ad ki olyan hangot és csak éjjel, hogy : pí-pí? Tudom vicces a kérdés de jobban nem tudom megfogalmazni.
Kertvárosban lakom és így nyáron minden éjjel hallom. Egyáltalán nem zavar sőt nagyon nyugtató csak nagyon érdekel és a neten nem tudom, hogyan/hol keressem!
Mivel éjjel hallom (én akkor dolgozom) valami bagolyra tudok csak gondolni. Műszaki ember vagyok, nem nagyon értek ehhez.
Ha egyre gondolunk, én is hallom már egy hete, éjjelente. Szinte szabályos időközönként adja ezt a fura, sípoló hangot, először azt hittem, valami szerkentyű, ébresztő óra, ilyesmi, de nem, biztos, hogy madár.
Kertvárosban, a vasúti töltés irányából hallom.
Sikerült felvennem ! Nem tudom innen le lehet e játszani? Amúgy szerencsém volt mert meghallottam és rohantam is ki a felvevővel ! Az anyj/apja épp akkor jött etetni, de csak a nagy baglyot láttam a kicsi fenn ült valahol a fenyőfán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!