Na gyerekek. Hogy van az, hocg a csirkének minden nap van tojása? Ehhez nekik minden nap kell dugni vagy egy évre elég egy dugás? És hog döntik el, hogy kell-e kiscsibe vagy nem?
Ez komoly kérdés? :D
Amúgy ha jól tudom a tojást, amit mindennap kitojnak, képzeld el úgy, mint egy meg nem termékenyített női petesejtet (mintha a nők mindennap kimentruálnának egy petesejtet). Ebből sosem lesz kiscsibe.
Kiscsibe, ahogyan te mondtad, d*gás után lesz.
Az, hogy mikor d*gnak, arról meg kérdezd a kakast.
:D
1#!!
Azta, ez nagyon hasznos volt!
Én ezt a "sperma-tárolós" részt nem ismertem o.O
Mindennap tanul valamit az ember :D
A csirkének nincs tojása, a csirke az még növendék állat.
A tyúknak sincs minden nap tojása, évi 180-300db tojást rak, kisebb-nagyobb szünetekkel.
Télen kevesebbet, tavasszal többet tojik. (tojásgyárban évszaktól független a mesterséges megvilágítás miatt)
A tojásrakás teljesen független a dugástól.
A tojótelepeken életükben nem dugnak az étkezésitojást tojó tyúkok mégis azok tojnak a legtöbbet.
Nem rdöntik el, hogy kell-e csibe vagy nem.
Valóban pázástól számított 1 (max 2) héten belül még lehetnek termékenyek a tojások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!