Két hím zebrapinty megfér egy kalitkában?
Figyelt kérdés
Szeretnék két zebrapintyet, de nem akarok párt, nehogy fióka legyen. Azt szeretném kérdezni, hogy két hím zebrapinty nem bántja egymást? Esetleg nem túl hangosak?2017. jún. 9. 18:25
1/7 anonim válasza:
Két lánypinty nem jó? Én úgy emlékszem a fiú bántotta a fiókát-a hímet- amikor az nagy lett, zavarta!:) Hát nagy kárt nem tett benne természetesen :)) de határozottan nem hagyta élni sem. Nem vagyok benne biztos hogy békében élnének egymás mellett!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :) Úgy látszik, hogy akkor két tojó lesz, csak azt egyenlőre semelyik állatkereskedésben nem találtunk.
2017. jún. 10. 10:42
3/7 anonim válasza:
A tojó ritka ilyenkor, inkább ősszel kapsz. Nekem harminc Zebrapintyem él röpdében, évek óta tenyésztem őket. Nyugodtan tarthatsz együtt kettő hímet. Hidd el, a tojók is tudnak keményen marakodni.
4/7 anonim válasza:
Itt nálunk láttam most friss eresztést kb 15 db..a III.ker-i E.centerben a fenti szinten lévő állatboltban! Érdekes ott is zömében fiú volt :)
5/7 anonim válasza:
...amúgy nem hangosak kivéve amikor reggel aludnál és hívogatják egymást...az enyémek szabadon voltak és láttam hogy a szőnyegen áll :))..volt egy citromfánk azt imádták volt hogy ott aludtak, pár év alatt leamortizálták mondjuk kissé...egy belső ablakpárkány volt előtte meg a függöny ott elvoltak egész nap a kalitka meg nyitva.
#2-es ők csapatban járnak vagy kettőt is lehet tartani?..
6/7 anonim válasza:
Kettőt is tarthatsz. Egy a nagyon fontos, EGYEDÜL, egymagában sose tarts pintyet, mert nagyon társas lény, ha egyedül van, elpusztulhat pár hónap alatt. A hímnek tovább élnek mint a tojók. Az állandó tojás nagyon kimeríti a tojót, nem jó neki
7/7 anonim válasza:
Oké, köszönöm:) találtam pinty-lapot is közben..a neten.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!