Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Hullámos papagájaim vannak 2...

Hullámos papagájaim vannak 2 tojó és szeretnék 2 hímet. Mekkora ketrec kell nekik, kijönnek együtt?

Figyelt kérdés

#ketrec #hullámos papagáj #Tojó Hím papagáj
2017. máj. 11. 15:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem egy 39x65x95 cm es ,inkább röpdének nevezném mint ketrecnek négy madár két hím két tojó szépen elvolta.A lényeg,több ág ,ülőbot kell hinta,hogy ne veszekedjenek és több etető! mindennap egész nap ki voltak engedve,és beidomítottam hogy repülés után csak a kalitka tetejére szállhattak le! igy a könyvekbe stb.nem tettek kárt és nem piszkitottak mindenhová!Amikor bementek a kalitkába volt hogy még az ajtót is behajtották maguk után!

lényeg akkor ne bántsd őket ha a kalitkán vannak,így megszokják az egy védett pont számukra és odaszoknak.

2017. máj. 11. 15:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Az 1-es által említett méret szerintem nagyon kicsi! Nekem 100*50*100-asban van kettő, nekik elég, de nem tennék be hozzájuk többet!

Négyet amúgy sem jó ötlet tartani, ha párba is állnak, a domináns pár halálra szekálhatja a másik párt. Vagy egy párral (de ez nálad most nem jön össze) vagy minimum 3 párral érdemes próbálkozni. Három párnak min. 1m3-es röpdét ajánlanék!

(Amúgy amit az előz írt arról, hogy mindenből több kell, mint amennyien vannak, hogy a ragsor alján álló párnak / madárnak is legyen választási lehetősége, az nagyon fontos!)

2017. máj. 11. 16:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Minél nagyobb, annál jobb. A bolti kalickák általában nagyon kicsik. Szerintem csináltass inkább méretre.
2017. máj. 11. 19:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már találtam is egy óriási ketrecet 
2017. máj. 12. 15:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Sziaztok.! 4-én vannak 2 tojó 2 hím. A hímek most kerültek ide hogy szoktassam össze őket ? Fontos !!
2017. máj. 14. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!