Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Galambok az erkélyen. Mit...

Galambok az erkélyen. Mit tudok tenni ellenük?

Figyelt kérdés
Fészket rakott az erkélyemen egy galambpár. Mire észre vettem, már fiókáik voltak. Állatbarát vagyok, türelmesen kivártam, hogy a fiókák kirepüljenek, ez hétfő reggelre megtörtént, de most újra dürrögnek, burukkolnak. Nem akarom, hogy egy újabb fészekalj itt keljen ki, hadd ne mondjam, hogy miért. Ha itthon vagyok, hajkurászom őket, de elmegyek reggel, este jövök haza. Hogyan tudom őket távol tartani az erkélyemtől?

2017. máj. 10. 08:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Rakj ki 1-2 lufit. Soha tobbet nem jottek vissza ide.
2017. máj. 10. 10:12
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A háló tuti megoldás lenne, de en nem tudom felszerelni, mire találok egy kivitelezőt, aki felrakja, a harmadik fészekalj is kikel.

A lufin elgondolkoztam, vajon héliumos kell, vagy jó a sima felfújt is?

2017. máj. 10. 11:31
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Jo a sima,ra kell tekerni egy rovidebb zsinort:)
2017. máj. 10. 11:59
 14/16 Alain Delon ***** válasza:
48%
9: ÖRÜLÖK, HOGY MEGTUDTAM, HOGY BUTASÁG. KÖSZI!
2017. máj. 10. 13:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Ahogy írta valaki: galambriasztó tüske a megoldás. Ha nem akarsz érte pénzt adni házilag is kivitelezhető.
2017. máj. 13. 09:30
 16/16 Vanitas válasza:
100%
Van aki CD lemezeket lógat fel.Állítólag elűzi őket ha fénylik a napon.Vagy valami ilyesmi,de sok helyen láttam már.
2017. máj. 14. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!