Hagyjuk-e a balkáni gerlepár fészekrakását a teraszon?
Figyelt kérdés
A kertben rendszeresen etetjük a madarakat. Egy hazajáró balkáni gerlepár úgy döntött, ágyrajáró albérletet rendez be, felül van egy kis terasz, elkezdtek oda faágacskákat hordani, láthatóan fészekrakás indul. Kérdés, miután a teraszt azért használjuk, hagyjuk-e, vagy lelketlenül takarítsuk el a kezdeményezést... Tényleg nem tudom...2017. máj. 5. 20:34
1/5 anonim válasza:
Ha nincs még benne tojás, nem hiszem, hogy nagy bántódásuk lenne belőle, ha leszednétek a fészket. Akár arrébb is rakhatjátok, de nem hiszem, hogy utána még használnák.
2/5 anonim válasza:
Én pl. hagytam, hogy a teraszon rakjon fészket. Azóta is abajgatom őket. Ha nem zavar, hogy a környékre kakil, ne zavard el őket!
3/5 anonim válasza:
Nálunk évek óta veréb fészkel az eresz alatti lukban. Mi is láttuk az építkezést, de úgy gondoltuk próbáljuk meg, ha nem működik, hogy ott vannak következő évben teszünk ellene. De együttélésünk harmonikus, a végtermék nem tudom hova lesz, nyomot még nem találtam. Picit zajosak mikor jön a hami, rengeteg csipogást hallani, de
szerintem nem zavaró.
4/5 anonim válasza:
A balkáni teljesen nyugodt és csendes,Ha a picik már nagyok akkor lesz kicsi sípolo hangjuk de az csak etetéskor.Piszkolni csak a fészek köré fognak,vagyis annak a szélére így nem lesz az egész terasz olyan.Szaguk nincs .Kárt nem tesznek.Ja és kikelés után kb 3 hetet lesznek fészekben szóval egy hónapon belül elmennek.
5/5 anonim válasza:
Ha használnátok a teraszt akkor szerintem ne, mert amíg ott vagytok nemigen mernek majd odamenni etetni. Akkor meg emiatt aggódni fogtok és mégse használjátok a teraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!