Flamingó tartható otthon?
Figyelt kérdés
Teszem azt van egy nagy telek, ahol szeretnék flamingókat tartani, ahol biztosítani tudom azt, amit az állatkertben. Tarthatóak otthon? Próbáltam utána keresni, de semmit nem találtam erről.2017. ápr. 17. 21:42
1/4 anonim válasza:
Persze. A nagy telekre csinálsz egy üvegházat, ahol télen tarthatod őket 20°C-on, az üvegházban csinálsz egy 10-20 nm-es sós tavat, aminek a vizét 25-30°C-on tartod és benne sok algát meg sórákot tenyésztesz nekik.
2/4 anonim válasza:
Persze, nekem van egy kitömött példányom, sok mindent nem igényel. :)
3/4 anonim válasza:
Amikor az ember azt hiszi, hogy már minden létező kérdést feltettek itt... :D
4/4 A kérdező kommentje:
Miért, mi bajod a kérdéssel? ha mindenféle kígyót, pókot, meg anyám tudja miket lehet, ezt miért ne lehetne, amikor szebb is, es nem hiszem, hogy veszélyesebb, mint egy harapós kutya lánc nélkül a kertben...
2017. ápr. 18. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!