SOS! Van egy haldokló galamb a sulink előtt, valakit lehet ilyenkor értesíteni vagy galambbal nem foglalkozik senki?
Én bevinném egy állatorvoshoz, tuti segítene.
Mennyire sérült meg?
Mag helyett kis fehérkenyér darabokra tépve mehetne elé és ha vízhez tud jutni, akkor lehet magától is rendbe jön, ha csak nincs valami komolyabb betegsége vagy olyan sérülése ami röpképtelenné teszi fizikailag.
Amikor kicsit lépked, akkor nem biceg?
Nekem van galambom és a párja a lány amit hozott magának, az már többször volt úgy, hogy nem tudott a lábára állni. Adtam a csőrébe műanyag fecskendőből bérescseppet (2 csepp kb 1 köbcenti vízben), attól két nap alatt teljesen rendbe jött. Később is volt ilyen gondja, hogy egyik lábáre nem tudott ráállni, akkor még két búzaszemnyi, porrá törött multivitemin morzsát is kevertem az 1 köbcenti vízbe és az is nagyon gyorsan rendbe hozta.
Persze nyilván, ha itt nem az a baj, akkor lehet, hogy neki rapült valaminek és megütötte magát.
Ha enni kap búzát vagy fehérkenyér, fehér zsemle darabot akkor már nem gyengül le jobban, és talán meggyógyul magától is. Az ilyen fehérlisztes könnyű tésztákért az enyém is meg tud őrülni, úgy imádja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!