Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Tojásokat tojt a nimfapapagájo...

Tojásokat tojt a nimfapapagájom, mi a teendő?

Figyelt kérdés
Párban vannak (hím-tojó) csak külön kalitkában, tehát gondolom a tojások terméketlenek.Most összeeresztettem őket, mit kell még csinálnom, hogy költeni tudjon?
2010. máj. 11. 19:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Felszerelni nekik egy fa költődobozt,madárkereskedésben kaphatsz.Alomnak én forgácsot tettem bele,de a pormentes széna is jó.
2010. máj. 11. 20:21
 2/3 anonim ***** válasza:

A széna semmiféleképpen nem jó. A fűrészpor a legjobb nekik!

Érdekes kérdéseik vannak némely embereknek. szerinted mi a teendő, ha letojt a nimfád? :D

De, ha nem akarsz kicsiket, vagy nincs helyed nekik, vagy nem tudod eladni, akkor fölöslegesen ne rakj fel nekik odút!

De minek van egy pár, ha külön kalitban vannak?

2010. máj. 15. 22:16
 3/3 anonim ***** válasza:

A fűrészpor nem vált e nálunk,nem tett jót a madarak légzésének.

A szénával és a forgáccsal sohaí nem volt baj,pedig pár fészekalj kikelt és felnőtt nálunk hullámos is,nimfa is,kanári is.

2010. máj. 16. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!