Mit tehetnék az ellen, hogy a minden évben az erkélyünkre fészkelő galambpárt elüldözzem végleg?
Évek óta visszajárnak az erkélyemre szexelni, fészkelni és költeni. Gyanítom, ugyan az a szerelmes galambpár. Mit tehetnék az ellen, hogy kb kedvük se legyen ide repülni? :D
Valami humánus módszert szeretnék elsősorban, a gyilkolás távol áll tőlem nagyon.
Ilyen esetekre miért nem gyártanak "műragadozó madarakat"? Nekem van egy preparált baglyom, ha rozsdafarkúak akarnak a teraszra fészkelni anya mindig kiteszi, és nincs probléma. (Egyébként van készítve nekik mű odú, és máshol a kertben fészket is raktak.)
Egyébként galambtüskét (vagy valami hasonló a neve) vehetsz, de láttam már olyat is, hogy röhögve nevelték fel rajta a fészek aljat.
Igazából konkrét megoldást nem tudok ajánlani én se, csak azt, hogy verd le a fészket, vagy amikor tudod zavard el őket...
(Itt az utcasarkon 2-3 napig figyeltem, ahogy a villanyoszlopra építik a fészket, azóta se ők, se a fészek, és a kutya se bántotta őket :D )
köszi szépen mindenkinek! az vált be végül, hogy eltakaritottuk a fészküket és eltorlaszoltuk az utat, szóval már nem jöttek vissza.
a megevésük nálam nem opció :) de köszi a tippet, maradok max a galambbegy salátánál :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!