Kezdőoldal » Állatok » Madarak » A madarak mit kaphatnak...

A madarak mit kaphatnak rovarcsípésre, hogy elmúljon?

Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 23:17
 1/7 anonim válasza:
Na hát!Erről még nem hallottam,hogy egy madarat rovarcsípés ellen kellene kezelni??Minden esetre utána nézek!
2010. máj. 16. 09:04
 2/7 anonim válasza:

Szerintem ahol vetted a madarat vagy ha nem vetted akkor menj el egy állatkereskedésbe és ott kérj valamit

embereknél is vannak szerek akkor madarakra miért ne

2010. máj. 16. 10:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Nálam született, nem vettem, sőt, a szülei se kereskedésből valók. Sajnos nem találtam konkrétan ilyen szert, de a csípés levonult, nem vakarózott, csak fel volt neki dagadva és piros volt.
2010. máj. 16. 13:33
 4/7 anonim válasza:
Már elmúlt?
2010. máj. 16. 19:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Úgy látom, igen, már nem piros és nincs feldagadva se.
2010. máj. 16. 20:39
 6/7 anonim válasza:
akkor ez biztos csak átmeneti volt úgy mint nálunk a szúnyogcsípés de azárt érdemes átnézni a madár testét mer élősködök is lehetek vagy a ketrecűkhöz oda fészkelt pl egy pók és csak védekezésből megcsípte a madarat.kb
2010. máj. 16. 21:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Mindenképpen átnézem, eddig nem vettem észre, de attól még lehet, valamiért szeretnek hozzám bejönni rovarok, pedig nem földszinten lakunk. Még egyre gondolok, voltam vele egy kiállításon, és utána jelentkezett másnap a pirosság és a dudor, az is lehet, hogy ott mászott be hozzá valami, a többi madaramon nem láttam ilyent, és csak őt vittem. Atka irtót meg használok, sprayt is, meg kiakaszthatót is.
2010. máj. 16. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!