Kezdőoldal » Állatok » Madarak » A hullámos papagájom fiú vagy...

A hullámos papagájom fiú vagy lány? Olvastam pár kommentet és nem lettem okosabb, mert:

Figyelt kérdés

Lányként vettem de

...a csőre nem teljes kék hanem olyan fehéres, halványkék, de nem rózsaszín

...olvastam hogy a hímeknek hosszabb a farktolla és neki elég hosszú

...viszont kicsit, nem nagyon de duci és az a lányokra jellemző

...eteti a csengőjét (párja még nincs neki de lesz) és azt olvastam hogy ez csak fiúkra jellemző

Szóval lány vagy fiú? Mert így azt sem tudom milyen párt vegyek neki! Segítsetek! Köszi!

2010. máj. 5. 13:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Csak az orra számít. Ha kék, akkor fiú.
2010. máj. 5. 13:45
 2/11 anonim válasza:

Ez egy szuper hullámos papagáj oldal, nézegesd meg! :)

>> [link]

2010. máj. 5. 13:58
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! De az igaz, hogy halványkékes a csőre felett, de az eladó azt mondta, hogy "ha alulról vettük, akkor lány" és mi onnan vettük ennek ellenére, etet meg hosszabb a faroktolla is....
2010. máj. 5. 15:33
 4/11 anonim ***** válasza:

Szerintem az eladó elnézte.

Kihallott már transexuális madárról?

Szerintem ez egy hím papagáj csak nagyon kéne neki egy pár!

Gondoskodj róla hogy egy tojót vegyél neki!

:D

2010. máj. 5. 16:16
 5/11 A kérdező kommentje:
És ha úgy veszem, hogy fiú, és veszek neki egy lány párt, és ha mégis kiderül, hogy ő is lány, akkor már 2 fiú állítólag jobban kijön egymással, mint 2 lány, nem? Ja és még azt is olvastam, hogy a lányok jobban csípnek! Az én papagájom mást se csinál :D
2010. máj. 6. 16:59
 6/11 anonim ***** válasza:

Na figyi!

Vegyünk át egy két leckét! Először is sose teszünk be a madarunknak csengőt, meg tükröt, mert attól csak agresszív lesz. A hímek képesek etetni is ezeket a tárgyakat és éhen halnak, úgyhogy amint lehet szedd ki onnan, ha nem akarsz egy reggel halott papagájjal találkozni.

Ebből a leírásból látszik, hogy hím, mivel a tojók nem tetetnek senkit, max a fiókáikat!

Bár a viaszhártya színe nem tiszta, azért hímre tippelek.

Ugyanis a tojók viaszhártyája is lehet kék, egy feltétellel, hogy az orrlyukai körül fehér karikák vannak.

Ebből biztosra tudsz menni, hogy ha legközelebb választanod kell.

2010. máj. 15. 22:42
 7/11 anonim ***** válasza:

"Először is sose teszünk be a madarunknak csengőt, meg tükröt, mert attól csak agresszív lesz. A hímek képesek etetni is ezeket a tárgyakat és éhen halnak, úgyhogy amint lehet szedd ki onnan, ha nem akarsz egy reggel halott papagájjal találkozni."

Ez egy buta babona.

2010. máj. 16. 09:57
 8/11 A kérdező kommentje:

Érdekes, az enyém "sír" a csengője után és ha néha kiveszem megtisztítani, rárepül a kezemre, hogy adjam vissza a csengőjét. És ha már a cengőetetéstől is éhen hal, akkor mi van ha egy lány papagájt etet? Abba is belepusztul?

Neeem ilyen nincs.

Köszi a tanácsokat amugy!

2010. máj. 18. 19:21
 9/11 A kérdező kommentje:

"Ugyanis a tojók viaszhártyája is lehet kék, egy feltétellel, hogy az orrlyukai körül fehér karikák vannak."

Az én papagájomnak vannak fehér karikái.

Akkor lány?

2010. máj. 18. 19:23
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy hím papagáj.Vannak génhibás egyedek amiknek a színük nem jó,de a viselkedés az elárulja őket!

Egy hím papid van!:D

2010. jún. 15. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!