Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Kimehetek vajon erdőre fenyőto...

Kimehetek vajon erdőre fenyőtobozért, ágakért a röpdébe hullámos papagájoknak?

Figyelt kérdés
Játékokat szeretnék készíteni a madárkáimnak.Boltban ami jó lenne az nagyon drága.Láttam netten nagyon szuper játék ötleteket.Nem sokat szeretnék csak pár ágat meg 10-12 db tobozt.

2016. dec. 10. 17:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Bocsesz, csak azért kommentelek mert én is kíváncsi lennék a válaszokra. Tobozzal mire készülsz? Mit lehet csinálni belőle?
2016. dec. 10. 17:23
 2/16 anonim válasza:
ENGEM IS ÉRDEKEL :dd
2016. dec. 10. 17:42
 3/16 anonim ***** válasza:
Tobozt szerintem nyugodtan szedhetsz, de ha ágakat vágsz a fákról, azt bizony nem nézik jó szemmel.
2016. dec. 10. 17:51
 4/16 A kérdező kommentje:
Kaptam egy darab tobozt azt felkötöttem rafiával az egyik hintájukra és imádják,bár a fele már hiányzik.Arra gondoltam hogy rövidebb ágdarabokat,ág végeket(pl :nyírfa ágból) kötnék egymáshoz meg tobozt és lenne hosszabb ág is benne rá tudna repülni,és szét csipkedhetnék rafiával kötném össze.Meg hasonlott még nem tudom pontosan hogy nézne ki. A városba az autók miatt nem szívesen gyűjtögetek semmit.
2016. dec. 10. 21:30
 5/16 anonim ***** válasza:

Gyantamentes toboz jó játék nekik, érdemes berakni a sütőbe őket pár percre vagy egyéb módon fertőtleníteni, bogarak is elbújhatnak benne amiket nem jó bevinni a lakásba.

Fenyőágat inkább ne de egyéb adható,biztonságos fafajtákat adhatsz nekik. Néhány vékonyabb ág,gally gyűjtéséből nagy problémát csinálni szerintem vicc lenne mert egy vihar sokkal nagyobb kárt tehet a fákban mint te ezzel a gyűjtögetéssel. Szóval gyűjtögess csak nyugodtan szerintem. Karikákat is lehet csinálni vékony,hajlékony ágakból amik jók hintának de akár egybefűzni is lehet őket mint egy lánc vagy hasonló.

2016. dec. 10. 22:30
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindenesetre jól teszed, ha feltűnő színezetű ruhában mész ki. Nem lenne szerencsés, ha egy forrófejű vadász seggbe durrantana.
2016. dec. 10. 23:38
 7/16 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy felhívtad rá a figyelmem.Én erre nem is gondoltam.A kék kabát az jó a vadász ellen?
2016. dec. 11. 08:16
 8/16 A kérdező kommentje:
Végig gondolva hosszú göndör barna hajam van, 170cm magas vagyok kb 80kg kék kabátban már nem néznek vaddisznónak ugye?
2016. dec. 11. 23:17
 9/16 anonim ***** válasza:
nem,de csubakka még lehetsz:D,a legjobb ha narancssárga láthatóságit felveszel,abban járnak a vadászok is,ha az rajtad van biztos nem lő meg,ha még is bíróságra vele :D
2016. dec. 12. 05:45
 10/16 anonim ***** válasza:

Nem közmunkára mész, hanem erdőbe kirándulni. Nem kell világítanod, mint egy UFO-nak az NDK-s sci-fiben :)

Gondolom nem fogsz kilométernyire letérni a kijelölt turistaútról (teljesen fölösleges is lenne) a turistautak közelében pedig nem lődöznek a vadászok. Nem sokat járnak erdőben azok, akik a levadászástól féltenek.

2016. dec. 12. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!