Léteznek filmek madarak számára?
Vagy egyáltalán állatoknak. Csak macskáknak találtam eddig. Vannak mentett sérült madaraim, s néha megnézhetnének valamit, hogy ne unatkozzanak. Amit eddig láttak az a Winged Migration.
(ha lehet koncentráljanak a kérdésre, nem arra, hogy mennyire retardált vagy nem tom mi vagyok)
Hidd el, értettem amit írtál, és nem sértődtem meg, csupán hülyeségnek tartom. Azzal együtt hogy ennyire meg kell sértődni mert az emberek nem feltétlenül úgy reagáltak a kérdésedre ahogy szeretted volna. Üdv a Gyakori kérdéseken! Egyébként is, elsőre tényleg furcsán hangzik az, hogy madarak filmet nézzenek, lásd be... :)Ettől még nem kell se megsértődni, se az országunkról ilyen lealacsonyítóan beszélni.
Ennyi a véleményem.
Sok sikert a feltalálásához de ne felejtsd el feldugni magadnak a cd-t
Ui:Balf*** :D
Voltál olyan rendes, és alá is írtad.
Én szerencsére nem maradok itt, de ti igen, és ültök a lapos földeteken a szarban, miközben dobigáljátok vele egymást. Frusztrált, rosszindulatú, megalkuvó földhözragadtak.
Kibírnátok étlen-szomjan hetekig, de ha egy napig nem mondhatnátok rosszat valakinek, abba belehalnátok. Legalább így a kérdésem pár embernek életerőt adott.
Tele van ez az oldal ilyen elmebetegekkel. Simán nem kell rá reagálni, és kész.
Majd felfordul a saját magányában valahol. Remélem, jó messze innen.
Igen, provokátor vagyok. Kiprovokáltam, hogy összetartsatok egy pillanatig mind, ellenem. Na most megkérlek szépen, fogjátok ezt az attitűdöt, és tegyétek át a mindennapi életbe. Mert'magyarnak legnagyobb ellensége a magyar'.
Pofázzatok vissza a hentesnek, ha becsap 50grammal, az államnak, a rendszernek, ha valami nem tetszik. Úgy ahogy most nekem. És olvassatok Adyt.Meg egyáltalán-olvassatok. És nem Deniel Sztílt.
Nem érzem úgy, hogy összefogtunk volna ellened, csupán egyezett a véleményünk.
Mert ez. Előfordul. Tudod. Az. Embereknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!