Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Léteznek filmek madarak számára?

Léteznek filmek madarak számára?

Figyelt kérdés

Vagy egyáltalán állatoknak. Csak macskáknak találtam eddig. Vannak mentett sérült madaraim, s néha megnézhetnének valamit, hogy ne unatkozzanak. Amit eddig láttak az a Winged Migration.

(ha lehet koncentráljanak a kérdésre, nem arra, hogy mennyire retardált vagy nem tom mi vagyok)

2016. dec. 9. 00:04
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ha egyáltalán értenéd, amit utoljára írtam, annyira megsértődnél, hogy letiltatnál az oldalról. A szintet például erre értem.
2016. dec. 10. 01:47
 12/21 anonim ***** válasza:

Hidd el, értettem amit írtál, és nem sértődtem meg, csupán hülyeségnek tartom. Azzal együtt hogy ennyire meg kell sértődni mert az emberek nem feltétlenül úgy reagáltak a kérdésedre ahogy szeretted volna. Üdv a Gyakori kérdéseken! Egyébként is, elsőre tényleg furcsán hangzik az, hogy madarak filmet nézzenek, lásd be... :)Ettől még nem kell se megsértődni, se az országunkról ilyen lealacsonyítóan beszélni.

Ennyi a véleményem.

2016. dec. 10. 11:19
 13/21 anonim ***** válasza:

Sok sikert a feltalálásához de ne felejtsd el feldugni magadnak a cd-t

Ui:Balf*** :D

2016. dec. 10. 23:59
 14/21 A kérdező kommentje:

Voltál olyan rendes, és alá is írtad.

Én szerencsére nem maradok itt, de ti igen, és ültök a lapos földeteken a szarban, miközben dobigáljátok vele egymást. Frusztrált, rosszindulatú, megalkuvó földhözragadtak.

Kibírnátok étlen-szomjan hetekig, de ha egy napig nem mondhatnátok rosszat valakinek, abba belehalnátok. Legalább így a kérdésem pár embernek életerőt adott.

2016. dec. 11. 01:25
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
nyugi kedves kérdező, te egy ún. provokátor vagy! Felteszel itt egy teljesen értelmetlen kérdést, amire csak egyfajta válasz létezik, az hogy: Nem! És utána fröcsögsz itt a gyűlölettől :( Azért sok sikert :)
2016. dec. 11. 06:09
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Tele van ez az oldal ilyen elmebetegekkel. Simán nem kell rá reagálni, és kész.

Majd felfordul a saját magányában valahol. Remélem, jó messze innen.

2016. dec. 11. 06:12
 17/21 anonim ***** válasza:
Rosszindulatúak, földhözragadtak, megalkuvóak, elmaradottak vagyunk, úgy kollektíve mi magyarok, mert 1-2 válaszoló bunkóbb hangnemben válaszolt? Vagy ezt most hogy gondoltad ? :D Itt szidalmazol mindenkit minden indoklás nélkül. De igen, mi dobáljuk egymást sz.rral:)) *taps, taps*
2016. dec. 11. 08:56
 18/21 anonim válasza:
100%

Bár én ebben a vitában a kommentelőknek adok igazat úgy gondoltam megpróbálok válaszolni a kérdésre.

Ezeket találtam:

[link]

Illetve youtube-on vannak még madaras természetfilmek. Példa: [link]

2016. dec. 11. 10:46
 19/21 A kérdező kommentje:

Igen, provokátor vagyok. Kiprovokáltam, hogy összetartsatok egy pillanatig mind, ellenem. Na most megkérlek szépen, fogjátok ezt az attitűdöt, és tegyétek át a mindennapi életbe. Mert'magyarnak legnagyobb ellensége a magyar'.

Pofázzatok vissza a hentesnek, ha becsap 50grammal, az államnak, a rendszernek, ha valami nem tetszik. Úgy ahogy most nekem. És olvassatok Adyt.Meg egyáltalán-olvassatok. És nem Deniel Sztílt.

2016. dec. 11. 12:56
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem érzem úgy, hogy összefogtunk volna ellened, csupán egyezett a véleményünk.

Mert ez. Előfordul. Tudod. Az. Embereknél.

2016. dec. 11. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!