Mit gondoltok erről? Kakas, mint házikedvenc?
Aranyos lehet. :D
De akkor már tarts mellette tyúkot is(őket se vágd le,hanem a tojásért is tartsd)
Pont olyan mintha egy papagájt tartanál. Csak ez nem repül el. Kevésbé igényes, bármit megeszik, nem kell drága kaját venni neki, változatosság azért nem árt. Könnyen kézhez lehet szoktatni. Talán az ürülékkel lehet gond, elvégre nem biztos hogy szobatisztává lehet nevelni. Azt a kis adag "tojást" simán feltörlöd zsepivel, egy kis nedves rongy és kész. Talán még a szabad tér ami szükséges lehet neki. Mozgásigényes állatka lehet, egész nap fel-alá járkál az udvarban és kapirgál. Tömbben szerintem unatkozna. Ébresztőórának sem rossz, világosodáskor kel és nekiáll kukorékolni...
Én mondjuk a japánkakast választanám, mert az kis termetű, és baromi szép, vagy egy ősi magyar fajtát, idehaza az érzi magát legjobban, és általában azok a legigénytelenebbek.
Egy próbát megér, max megy a levesbe :)
Én 1 éves születésnapomra egy kiskakast kaptam. Csak sajnos nem emlékszem. A szüleim pedig elvitték, mikor akkora lett, mint én. De vagány lehetett. Tyúkot már tartottam, minden nap tojt egy tojést, s megettem (a tojást)
Minden madarat szeretek, szóval tőlem rosszat nem lehet hallani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!