Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mit gondoltok erről? Kakas,...

Mit gondoltok erről? Kakas, mint házikedvenc?

Figyelt kérdés
Jöhet pozitív, negatív. :)

2016. szept. 13. 21:03
 1/6 BrekiX ***** válasza:

Aranyos lehet. :D

De akkor már tarts mellette tyúkot is(őket se vágd le,hanem a tojásért is tartsd)

2016. szept. 13. 21:13
 2/6 anonim ***** válasza:
5%
Nem lehet túl higiénikus.
2016. szept. 13. 21:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Pont olyan mintha egy papagájt tartanál. Csak ez nem repül el. Kevésbé igényes, bármit megeszik, nem kell drága kaját venni neki, változatosság azért nem árt. Könnyen kézhez lehet szoktatni. Talán az ürülékkel lehet gond, elvégre nem biztos hogy szobatisztává lehet nevelni. Azt a kis adag "tojást" simán feltörlöd zsepivel, egy kis nedves rongy és kész. Talán még a szabad tér ami szükséges lehet neki. Mozgásigényes állatka lehet, egész nap fel-alá járkál az udvarban és kapirgál. Tömbben szerintem unatkozna. Ébresztőórának sem rossz, világosodáskor kel és nekiáll kukorékolni...

Én mondjuk a japánkakast választanám, mert az kis termetű, és baromi szép, vagy egy ősi magyar fajtát, idehaza az érzi magát legjobban, és általában azok a legigénytelenebbek.

Egy próbát megér, max megy a levesbe :)

2016. szept. 13. 21:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Én 1 éves születésnapomra egy kiskakast kaptam. Csak sajnos nem emlékszem. A szüleim pedig elvitték, mikor akkora lett, mint én. De vagány lehetett. Tyúkot már tartottam, minden nap tojt egy tojést, s megettem (a tojást)

Minden madarat szeretek, szóval tőlem rosszat nem lehet hallani

2016. szept. 13. 23:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát lakásban azért ne tarts ilyen állatot mert sz.rik ossze-vissza, még éjszaka is, álmában. Ha van udvarotok, akkor tarts nyugodtan, egy szép díszes baromfi csak színesíti az udvart 😊 En dísznek ezust brakeleket tartok.
2016. szept. 14. 11:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
amennyiben nem panel vagy hasonló lehet,csak ne nagyot mert az agreszívebb is meg azért csak nagyobbat piszkol,esetleg ha felszáll a tv re lehet nem marad a helyén :D,javaslom a minél kisebb japán kakasokat,nagyon szép színeik vannak,sokkal barátságosabbak,nem fosnak mint a nagy baromfik,kis helyen is elfér,viszont tud repülni akár 30-50m t is hosszra olyan 1-2m magasan,hangja élesebb sokkal,de tanulékony,egyedül tartva a legjobb barátod lehet,kajának a búza,kukorica a legjobb,de ha veszel neki madáreleséget az ennél is jobb :D,szereti a törődét,a tyúkok is sokszor vakargatják a kis fejét...,a macskát,kutyát megkergetheti ha hozzá van szokva,én is tartottam de én tanyán,mindig az ablakban ült és nem a legjobb arra kelni hogy kb 3 percenként karatyol,és olyan hangos hogy aludni nem lehet tőle,ezt elkezdi nem ritkán már hajnalban kb 3 óra táján és reggelig csinálja,holdtöltéken egész éjjel nyomatja :D
2016. szept. 19. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!