Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mit csináljak, ha a szomszédom...

Mit csináljak, ha a szomszédomnak mind a 4 kakasa folyton kukorékol és már nem bírok tőle létezni?

Figyelt kérdés
Városban lakok, kertvárosi részen és pont a szomszédunk tart kakasokat. Egyik reggel, másik délután, harmadik este a negyedik pedig éjjel. De folyton kukorékolnak. Nem lehet tőlük aludni, nem lehet kinyitni az ablakokat, mert nagyon hangosak és még csukott ablak mellett is megsüketülök néha, amikor több kukorékol. Szóltunk neki, hogy legalább éjjel zárja be őket, de nem tudja hova és nem akarja őket megenni se, csak azért tartja mert cukik. A rendőrségnek még nem szóltunk, nem tudjuk mire fel jelentsünk. A többi szomszédot is nagyon zavarja.

2016. aug. 25. 11:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
de napközben miért zavar? én olyankor dolgozok :) hétvégén meg nem otthon ülök :)
2016. aug. 25. 17:22
 12/19 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok és nyári szünet van, haverok leráznak, így csak a gép marad. Dolgozni meg büdös még a munka, majd suli után.
2016. aug. 25. 18:00
 13/19 anonim ***** válasza:
leráznak? akkor ők nem haverok. szerezz újakat.
2016. aug. 25. 19:16
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem is az a baj hogy egész nap a gép előtt ülsz és megy el melletted az élet, nincsenek barátaid. Minden irritál. Tehát vigyék csak el a bajt a szomszéd kakasai.

The world that we created.

2016. aug. 25. 19:49
 15/19 anonim ***** válasza:
2016. aug. 25. 19:55
 16/19 anonim ***** válasza:
valakitől kérj kölcsön egy görényt és engedd el.
2016. aug. 27. 18:48
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, hogy ezek a mai városi fiatalok milyen nyavajgósak :D

Szintén 16 vagyok, tanyán lakok, nekünk is van kakasunk, és a négyből három közvetlen szomszédunknak is (a két oldalsó és a farszomszédnak, pont közrefogják a szobámat). És képzeld csak, tök normálisan lehet tőlük létezni, nem zavarnak senkit semmiben, pedig nekik sincsenek ám kivágva a hangszálaik.

Ha nálunk mindenki túlélte, te is túl fogod, majd idővel megszokod.

2016. aug. 27. 20:37
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

A rendőrségnek még nem szóltunk,

---

Pedig megnézném, mikor bilincsbe verve elvisznek 4 kakast...

2016. aug. 30. 16:51
 19/19 anonim ***** válasza:
Nagyon is megértem a problémád. Az én ablakom a szomszédom kertje felé néz és neki is van egy kakasa a város közepén lakunk majdnem. Borzasztó. Éjjel nem tudom kinyitni az ablakom nyáron mert a kis bestia hajnal 4-kor már zenél és garantáltan felébredek rá. Csukott ablaknál már tűrhetőbb a helyzet. Azért az gáz, ha valaki azért tart kakast, mert cuki... :P :O a szomszédunknak vannak tyúkjai legalább.
2016. szept. 24. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!