Gyorsan írjon valaki! Van egy hullámos papagájom és ma kint volt repülni és odazárta a fejét a gyerek sem nem erősen hanem csak gyengén van valami baja?
Megvizsgálta eredmények:
Fáradság: Sok repülés
hála istennek semmi baja
De majd holnapután megint kijön megnézni
Többi infó: SZEMÉLYES
És az ismerősödnek röntgen szeme van?
Remélem valóban jól van a papagáj, de ezt ránézésre megállapítani....
Anyám macskajat az ágynemű tartóban csuktak be.
Őt is csak alig, mégis agyrazkodast kapott.
Egy madárnak egy mozdulattal kitorod A nyakát, neki nem olyan kicsi az az ütés, mint neked.
Közben válaszoltál, akkor rendben :)
Legközelebb jobban figyeljetek.
Megértem hogy erre felé mindenki imád kritizálni de idegesség közepette megnézném ti hogy reagálnátok,
és tudom hogy most jön válasznak hogy "höö én azzonnal vinném orvoshoz szó és aggódás nélkül"
Lehet nem vagytok "virtuális szuper cside csoda orvosok" de egy kis alap segítséget lelehet írni és nyugtatni és nem azonnal paraszt módon támadni.
Remélem engem is sokan terveztek kritizálni mert számítok rá mert hisz ez a természetes néhány embernek itt.
Mellesleg remélem nem lesz baja a papagájodnak,lehet csak megijedt és a fáradtság is betett neki ezért megszédült.Ha látod rajta hogy nincs jól nézesd meg az orvossal biztos ami biztos
Idegesség közepette megfogjuk, és elvisszuk orvoshoz az allatainkat.
Így reagálunk.
Nyilván nem kell minden hulyeseggel menni, de ez nem az az eset.
Én sem vittem dokihoz a macskám, amikor karácsonykor bezabalt a fenyotubol, mert tudtam, hogy pár napig fosik aztán jól lesz.
Amikor osszeszedwtt valami vírust és láttam hogy nincs jól, első utam az orvoshoz vezetett, még ha utána vajas kenyeret is ettünk hónap végén.
Aki állatot tart, annak tudnia kell felelősségteljesen mérlegelni mekkora a baj.
Egy ilyen balesetnel elkerülhetetlen a vizsgálat, a kisgyereked is elvinned az orvoshoz ha fejre ejted, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!