Vehetek egy jókora pipit?
Figyelt kérdés
Panelba lakok de van egy kis erkélyem amit teleszórtam földel meg vettem már tyúktápot meg vizet is.Fűvet is fogok ültetni.Nagyon szeretnék már egy nagy pipit.Szerintetek megvehetem?2016. júl. 23. 09:49
1/3 anonim válasza:
nem. egy panellakás erkélye nem megfelelő tyúktartásra.
2/3 A kérdező kommentje:
Dez.
2016. júl. 23. 09:55
3/3 anonim válasza:
Mi a konyhában tartottunk egy tyúkot, az asztal alatt lakott, minden nap tojt egy tojást, megettük.
Viszont nem tudom, hogy fogod takarítani az erkélyedet, ha teleszortad földdel..Emésztést segítő kavicsokat(lehet kapni)amúgy is be kellene szerezz. Kell neki zöld is (saláta, tyúkhúr,répa-retek levele,stb)
Valamint kálcium, hogy tojáshéj tudjon képződni.
Kell neki egy'ól',ahova beülhet. És ha nincs elég magasan bekerítve az erkély, ki fog repülni. 1.5m-t simán megrepül(fel).
Csirke korától lenne érdemes inkább, hogy megszokjon. Nem fog egyedül unatkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!