Papagájok (hullámos, nimfa, kecske) tartása kinti röpdében. De esetleg más madarakkal. Lehetséges? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Nyáron kinti röpdébe nimfa, keceke, és hullámos papagájokat szeretnék rakni, illetve gondolkodom a törpefürj-ön. A kérdésem az lenne, hogy pintyeket rakhatok-e be? Mennyire jön ki a papagájokkal? És a hideget (télen) mennyire fogja bírni?2010. ápr. 14. 22:16
1/5 anonim válasza:
Papagájt pinttyel nem érdemes összerakni, mert a papagájok állandóan szétszednék a fészküket!
A hideget bírják, ha szélvédett helyen vannak és a hőmérő higanyszála se süllyed annyira le, mint a kinti hő. De, ha összebújnak, akkor áttelelnek
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. ápr. 16. 21:00
3/5 A kérdező kommentje:
És katalin papagájt rakhatok közéjük? Vagy inkább hanyagoljam?
2010. ápr. 18. 20:51
4/5 anonim válasza:
Sajnos ebben nem tudok segíteni, mert még sosem volt olyan fajom!
Annyit tudok róluk, hogy nagyon nyugodtak és békés madarak.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, azt én is olvastam, hogy nyugodtak, csak nem tudom, hogy a többiek bántanák-e...
de azért köszi :)
2010. ápr. 19. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!