Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Sos. Egy kis fióka itt bóklász...

Sos. Egy kis fióka itt bóklászik a kertünkben, de van kutyám is, macskám is. Hova a búbánatba vigyem előlük?

Figyelt kérdés
Elég nagy a kertünk, ezért gondolom valahol a közelben fészkelhetnek a szülei, de itt nem maradhat, mert a macskám kiszedi a föld alól is a kutyám meg már ölt meg fiókákat, befurakcsik minden bokorba csak hogy kiszedje... Hová rejtsem mégis?! Előjön magától is a kis buta... enni nem eszik... nekem nincs időm vele foglalkozni, holnap államvizsgázom, este megölik, mert a macskám pl kint alszik. Az utcára nem tehetem ki, el fogja ütni az autó... Kis galamb fióka. Erre mi a megoldás? Hogy mentsem meg? Egyáltalán mikor kezd ez repülni? Mert esetleg a garázsba bezárhatom, de akkor meg az anyja nem találja meg és ott bogarat sem talál.... Sos help

2016. jún. 24. 19:01
 1/8 A kérdező kommentje:
mármint államvizsgára tanulok egész nap, úgyhogy nem tudok utazni vele állatorvoshoz vagy elvinni valahova. Nincs autóm sem...
2016. jún. 24. 19:06
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

szerintem kiesett a fészekből. ilyenkor kb esélytelen a sorsa.

hol laksz? a hortobágyi madárkórházat nem tudod felhívni? ők ebben szoktak segíteni,akár abban is,hogy az arra menő buszra feladod és náluk egy alkalmazott kimegy a buszhoz a madárért. de szerintem ki is mennek. ha messze van akkor más városban keress madárkórházat.vagy valamilyen galamb egyesületet.

2016. jún. 24. 19:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Budapesten lakom. És nem hiszem, hogy állatvédők egy kis galambfiókáért kijönnének, de ez így szörnyű egy helyzet..
2016. jún. 24. 19:11
 4/8 A kérdező kommentje:
galamb egyesület meg nem hiszem hogy foglalkozna ezzel most péntek este
2016. jún. 24. 19:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem nagyon tudsz vele mit csinálni akkor.Esetleg passzold át egy szomszédnak közeli ismerősnek...

Nincs jobb ötletem.

2016. jún. 24. 19:29
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

velük kell felvenni a kapcsolatot HAMAR

én sajnos most nem vagyok Pesten

addig is lehet neki adni főtt búzát, főtt tojást, csirketápot

nem bírja sokáig éhen

és pipettával egy kis vizet

2016. jún. 24. 23:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Ma reggel főztem neki szotyit, ketté vágva próbáltam megtömni, de egyszerűen nem hagyja... képtelen vagyok kinyitni a csőrét, mert mozog.... nem tanult meg enni... most nem tudom, hogy engedjem-e el a kertben ahol 100% hogy elkapja a macskám vagy rakjam be a garázsba ott meg éhen hal... Én nem leszek itthon egész nap.. ez meg csipog mert éhes, nekem meg a szívem szakad meg érte...
2016. jún. 25. 08:58
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

először tömni kell őket, de írtam, hogy kivel kell felvenni a kapcsolatot

bp melyik részén?

ha nem tudsz mit csinálni vele, kint még lehet esélye, egyedül hagyva a házban biztos halál, és az már állatkínzás.

ha nem tudsz segíteni, hagyd a sorsára a természetben!

egy üzenetbe kerülne, és a fiókamentők küldenének valakit érte.

nem írom le, hogyan kell etetni, mert már 1000megtettem, csak el kell olvasni a többi ilyen kérdést

2016. jún. 25. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!