Miért nem csipognak a hullámos papagájaim?
Ha megszokják a helyet, onnantól fog menni a rizsa, onnantól áldani fogod és visszasírod majd a csendes mai napokat :) amikor pl nem hallod a tv-t vagy azt aki melletted van és mondani akar valamit mert be nem áll a csőrük :)
Új madaraknál nekünk mindig 1 hét volt a csipogásidő.
Nekem egy van, és nagyon szépene énekel, csiporog, engem nem zavar, a tévét nagyon szereti a zenét, a fényeket, komolyan mondom, kiüla rúd szélére és onnan nézi a tévét.
Nagyon intelligens kis madár.
Nem kell neki társ, imádnak egyedül lenni.
Nagyon intelligens madarak, például este belépek a szobába és már üdvözöl. :)
Egészen más hangon szokott nekem énekelni, mint pl ha tévét néz.
A hullámos papagáj nagyon jól elvan magában, én vettem neki egy tükrös ülőkét, és van rajta egy picike tároló amiben meg homokot tartok neki. Kb 700 forint volt. Imádja a tükrét, ezen kívül van szépiája, és még egy tükre, ezeket hetente lemosom.
Neked meg az intelligenciád egy tömeggyilkoséhoz hasonlítható!!
A hullámos papagájokat a legtöbb helyen egyedül tartják és qrva jól elvannak egyedül is, nem hogy nem állatkínzás, nem igényli más madár társaságát, mert hierarhia alakul ki köztük és egyik a másik főnőke lesz.
És Anyukádat agyatlanozd légyszíves, nem tudom te vagy e az, aki napok óta zaklat levelekkel ebben a témában, de már ez sem normális!!
Az eltérő gondolkodásmód és tapasztalat a madártartás terén csakis állatkínzás lehet- anno Kopernikusznak sem hitte el a sok Agyatlan, hogy a föld mégis mozog..............
És milyen érdekes az én hullámos papagájomnak be nem áll a csőre egész nap!!!
Az előző madár 12 évet élt, biztos, a nagy kínzásban.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!