Hullámos papagájnak szeretnék kinti röpdét vagy bentit de lenne pár kérdésem?
Van két hullámos papagájom bent a szobámba lenne reptetve,de szeretném nyáron kivinni őket kalitkába lehetnek kint vagy mindenféleképpen csinálnom kell röptetőt?
Ha igen olvastam egy ilyet ami: 1m magas és 60cm széles kis lyukú tyúkhálóval kell befedni,lábak 5 cm magasak hogy ez jó lenne e nekik? Ha igen az aljára mit tehetnék? Vagy ha lenne jó ötletetek vagy a mérettel van baj kérlek segítsetek!!!
Ha naponta repteted bent a szobában, akkor a kettőnek elég a kalitka is kint! De ha mindenképpen röpdét szeretnél, akkor azt semmiképpen ne hagyd figyelmen kívül, hogy a madaraknak nem csak a magasság számít, hanem a tér is amiben repülhetnek! Tehát a 60 cm kevés! Nekem 3x3x3 méter a kinti röpde plussz a fedett hely 1,5x3x3 méter, amiben persze nem két madár van!
Az alján nekem sima homok van elhintve!
Ja és a kislyukú tyúkháló nem igazán biztonságos, hisz nem csak attól kell tartani, hogy kiszabaduljon a madár, hanem a kinti betolakodóktól is! "macska, görény, vércse, sólyom"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!