Miért nem költenek az én hullámos papagájaim?
Ha ennyit se tudsz, szedd le az odút.
- csak a tojó tojik tojást, a hím nem
- nem percekben kell számolni, hanem napokban, a tojás az egy petesejt, annak ki kell fejlődnie a tojóban
- ha nem mászik a hím a tojóra szexelni, úgyse lesz megtermékenyült tojás, ha tojik is a tojó
- biztos, hogy ellenkező neműek és nem azonos neműek a madaraid?
Akkor elmondok pár dolgot, ami miatt nem tojik és nem érdekli az odú őket:
Egy pár hullámos nagyon nehezen fog költeni, mivel ők kolóniákban élő madarak, így csakis társas röpdékben költenek jól, vagy külön kalitokba helyezve a párokat, de úgy hogy lássák egymást. Ez a féltékenység miatt van.
Másik dolog, hogy vajon mekkora kalitban vannak? Mert az sem mindegy! Ha kicsi, akkor az is baj lehet!
Akkor jó, ha minél nagyobb, hogy tudjanak eleget mozogni.
Költ 1-1 pár is, nekem volt már ilyen, hogy nem volt másik pár, és lett is fióka, de ehhez az is kell, hogy a pár összeálljon, vagyis hogy tetsszenek egymásnak.
Kérdező, nekem nem jelenik meg a kép.
kössz a sok jó választ a kép tudom hogy nem jelenik meg és a kalitka hossza 42 cm magassága 52 cm szélesságe 30 cm
és szeretik egymást egész nap smaci parti van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!