Papagájnak milyen fájdalomcsillapítot lehet adni?
sajnos daganatos a lány papagájom :( nagyon sír, valamikor egész nap, mert fájdalmai vannak. Sok állatorvossal beszéltem, mindegyik azt mondta, nem lehet rajta segíteni, várjam meg még meghal.- Kicsit felháborodtam, mert nézni nap mint nap hogy szenved nagyon szomorú. Probálok rajta segíteni de nem tudok. Valami fájdalomcsillapítot lehet adni papagájoknak
? hogy legalább ne fájjon neki? Kérem, azzal kíméljetek, hogy beszéljek egy állatorvossal, mert valamelyik azt mondja, hogy engedjem el,várjam meg még meghal stb. És ettől csak felcseszem az agyam
?????
Köszönöm.
Ez a pontos neve? Goggle nagyon sokat be ad, más más néven :)
A madár szenved. Az állatorvos szerint nem lehet rajta segíteni, de lehet, hogy szegény még hónapokig szenved, mire eljön számára a végső megkönnyebbülés. Én biztosan nem hagynám, hogy szenvedjen. Nem tudom madaraknál ez hogy megy, de vidd be és altassák el injekcióval, vagy altatógázzal örökre, akkor többé nem fáj neki.
Részvétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!