Van rózsaszín vagy piros hullámos papagájotok? Vagy létezik olyan?
Szia! A fenti linkre ha rakattintasz, rengeteg kepet talalsz ami a termeszetben elo hullamosokrol keszult, csak lapozgasd at az oldalakat... Ausztraliaban olyan a hullamos, mint nalunk a vereb. Az egyik kepen ez latszodik is mennyi van a csapatban, szinte fekete a kep...
Udv!!
Igen van ilyen.Kb 12 db.:)
Szaporodnak nagyon.Most is 4 tojó ül a tojáson.:)
igen van még kérdésem.
1.most reggel észre vettem hogy a hullámos papagáj amit rakott tojást,hallatszik hogy csipog benne a kis madár, és kopogtatja belülről a tojást.
Kb. mennyi idő múlva fog kikelni?
2.Van egy erős fényű ledeslámpám , és avval átvilágítottam a tojásokat hogy nem-e terméketlen valamelyik.
És amikor átvilágítottam nem láttam benne semmi madárféleséget,csak sok ereket láttam a tojásokban.
Akkor ezek szerint jók a tojások?
Válaszaid várom, előre is kössz :)))))
Bocsi, csak most vettem eszre, hogy irtal. Szoval:
1. Gondolom mar biztos kikelt a madarka, de kelesi idoben nem tanacsos bantani a tojas, fontos neki a megfelelo homerseklet, es ha surun ki-be teszed a tojast, nem lesz jo vege.
2. Igen, azok a tojasok jok, de ugyan azt tanacsolom, ne nezegesd naponta tobbszor. Ha 2-3 naponta megnezed ugy is jo, de kul. 1altalan nem szukseges ellenorizgetned. Kikelnek anelkul is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!