Hogyan szoktassam a nimfa papagájom a vállamra?
Nyisd ki a kalitkát, és hagyd, hogy ő jöjjön, ne te vedd ki. Hagy mérje fel a terepet, így meg tudja figyelni, hogy hova tud leszállni, ha kimerült a repüléstől.
Én anno úgyanígy szoktattam ki a nimfámat. Az már más kérdés, hogy a bögrés polc egyik bögréjén landolt, de legalább talált egy stabil helyet :D (én innen szoktattam az ujjamra is) Később a nyitott fürdőajtó teteje volt a kedvenc ülőhelye, ha repülni akart ment pár kört, aztán visszaült oda. Ha megunta akkor meg visszament a kalitkába.
Ő már nincs meg, de van nimfapapagájom most is. Ők nincsenek kézhez szoktatva, mégis ki tudom engedni repülni őket. Kinyitom a kalitka ajtót, aztán ha akarnak kijönnek, ha nem akkor nem. Mindig visszamennek maguktól :)
(Szerény véleményem, hogy szerintem nem érezné jól magát a válladon. Valami ülőhelyet hozz össze neki a szobában, ahová mindig visszamehet ha pihenni akar, mint az enyémnél az ajtó teje, vagy a kalitka ajtaja)
Az első válaszolónak: Az ötlet nagyon jó :D, és igen nem jól fogalmaztam meg a kérdést,konkrétan nem a vállamra szeretném szoktatni.. egyszerűen csak ki a kalitkából. Köszönöm az ötletet és,hogy válaszoltál^^
A 2. válaszolónak is köszönöm♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!