A tegnap vásárolt, hullámos papagáj lány hasmenéses, mivel gyógyíthatom meg?
Ne adj nekik antibiotikumot!!! Pár napig a stressztől természetes a hígabb széklet. Egyszerű fürtös köles, sima mageleség, és durvább szemű homok a megoldás. Ha pár nap után sem javul, akkor állatorvos. Illetve tudnám még ajánlani a a Gastroferm nevű port ivóvízbe nekik. Az vitamin és probiotikum. Ha kérdésed van még, priviben elérsz.
Nekem 12 papagájom van, talán tapasztaltam pár dolgot eddig...
Jesszus micsoda emberek hogy az első napon antibiotikummal szórnák tele az új kis papagájt akire rájött az idegf-sás, mert annyira beparázott, hogy nem eszik nem iszik csak retteg, kapkodja a levegőt erre antibiotikummal kezelnéd jesszus, sikítanék komolyan. Kérdező, ne hallgass az ilyenre. Ha neked lenne hasmenésed mert mondjuk vizsgázol, akkor sem vennél be antibiotikumot juuuj.
Sajnos ahoy látom, nincs párja, mert ilyenkor a már ott lévő kis társa segít neki, ő etetné addig amíg fel nem oldódik a stressz benne. Mindenképp vegyél neki párt és megoldódik a probléma.
Nekem 2 napig ment a hasmenés, addig, amíg a párocskája nem etette, utána megszűnt mert látta, hogy rendben van a dolog, nem ő lesz a vacsoránk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!