Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Kaptam egy tojó és egy himm...

Edinat kérdése:

Kaptam egy tojó és egy himm nimfa papagájt nem rég óta van 6 tojásuk honnan tudjam hogy kikelnek-e?

Figyelt kérdés
Mert hallotam hogy a tojónak akkor is lehet tojása ha nem párosztatjuk és ezért kérdeztem meg töletek!!!Ha nem kelnek ki akkor mit csináljak a tojásokkal?

#csőrike123
2015. dec. 4. 14:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyelőre mindenképp hagyd bent náluk a tojásokat. Látni fogod, hogy kotlanak-e rajta. Persze a tojó néha akkor is kotlik, ha a tojás nincs megtermékenyítve. Ha vannak fiókák, a tojások idővel kezdenek sötétebbé válni, ebből láthatod, hogy növekszik benne a kis fióka. Ha azt látod, hogy egyikük sem ül a tojásokon, azok meg már napok óta kihűltek, akkor egyszerűen kidobhatod őket a kukába.

Viszont én azt javaslom, hogy mindenképp várj, ne bántsd a tojglikat egy kis ideig, mert egy tojó-hím pár esetében elég nagy a valószínűsége, hogy fiókák lesznek. :)

2015. dec. 4. 14:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Milyen régóta?

Én javasolnám, erős fénynél világítsd át. Ha látsz benne embrióképződményt, van remény, ha csak zavarosságot, akkor záp a tojás, sajnos.

2015. dec. 4. 15:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Pár hete de nem tudom pontosan!!!Köszi a válaszokat, nyugatan írhatok tippeket még ha tudtok!!!
2015. dec. 20. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!