Fiú a hullámosom?
köszönöm! Még egy szemből:
Az a baj, hogy már teljesen bezavarodtam és még sokkal bizonytalanabb vagyok. Írták pár helyen, hogy ha szemből látom a koponyáját (?) (fiatal madaraknál ugye még nem a viaszhártya dönt) akkor tojó de valahogy nem értem a leírást ahogy az egyik válaszoló valamilyen régi kérdésben írta valakinek.
És erre olvasom ezt: "A fiatal hímek viaszhártyája- (az orrlyukai körüli bőr) hússzínhez közeli
színű, míg a fiatal tojóké inkább fehéres, vagy fehér alapon nagyon halványan kékes." -totál bezavarodtam... mennyire egyszerűbb lenne, ha kutya lenne =) ott a dolgokat nem lehet letagadni... :)
Szinte biztos, hogy csajszi.
Nagyon szép egyébként!
Utolsó ezen jót nevettem bocs :) pedig egy tenyésztő elvileg ért hozzá - elvárható szerintem, mert egy sima bolti eladó kezében sokféle állat megfordul, nem feltétlen kell tudnia, nem?.... de a tenyésztő csak madárral foglalkozik:)
Ja a kismadár tegnap óta nem iszik, egy kortyot sem, ugyanolyan itatót vettem mint a kereskedésben volt így nem mondhatja senki h ezt a fajtát nem ismeri, a másik iszik előtte, látja, de nem mer lemenni, minden napra jut egy harc :) Szóval kislány :) nagyon örülök, hogy szerintetek is lány! :) Már csak innia kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!