Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Fiú a hullámosom?

Fiú a hullámosom?

Figyelt kérdés
Szerintem fiú de lányként vettem mert mondták hogy 100% h lány. Fiatal madárról van szó. Kérlek segítsetek!

2015. aug. 11. 17:29
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
2015. aug. 11. 17:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Lány, enyém is ugyan ilyen, szintén lány.
2015. aug. 11. 17:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Ezt így ránézésre nehéz eldönteni fiatal madaraknál. Az orrnyílás körüli bőr színéről lehet később, de a fiataloknál még egyforma.
2015. aug. 11. 17:39
 4/11 A kérdező kommentje:

köszönöm! Még egy szemből:

[link]

Az a baj, hogy már teljesen bezavarodtam és még sokkal bizonytalanabb vagyok. Írták pár helyen, hogy ha szemből látom a koponyáját (?) (fiatal madaraknál ugye még nem a viaszhártya dönt) akkor tojó de valahogy nem értem a leírást ahogy az egyik válaszoló valamilyen régi kérdésben írta valakinek.

És erre olvasom ezt: "A fiatal hímek viaszhártyája- (az orrlyukai körüli bőr) hússzínhez közeli

színű, míg a fiatal tojóké inkább fehéres, vagy fehér alapon nagyon halványan kékes." -totál bezavarodtam... mennyire egyszerűbb lenne, ha kutya lenne =) ott a dolgokat nem lehet letagadni... :)

2015. aug. 11. 17:53
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is lány (de azért ez csak tipp, biztosra nem mondom). Azt is szokták mondani, hogy a hím feje oldalnézetben magasabb és gömbölyűbb, elölnézetben keskenyebb.A tojó feje pedig oldalnézetben laposabb, elölnézetben pedig szélesebb. Szóval én az elölnézeti kép alapján tippeltem.
2015. aug. 11. 20:04
 6/11 anonim ***** válasza:

Szinte biztos, hogy csajszi.

Nagyon szép egyébként!

2015. aug. 11. 21:34
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok hasznos választ! Fiú mellé vettük és félünk, hogy esetleg balhé lesz ha 2 fiú lesz együtt, így, ha Ti is így látjátok, akkor kicsit hátra lehet dőlni! Köszönöm:)
2015. aug. 11. 22:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Nálam két fiú van (pedig tenyésztőtől vettem, párként:S), és remekül megvannak (állítólag két lány nehezebben jön ki, mint két fiú) - szóval dőlj csak hátra nyugodtan.
2015. aug. 11. 22:37
 9/11 A kérdező kommentje:

Utolsó ezen jót nevettem bocs :) pedig egy tenyésztő elvileg ért hozzá - elvárható szerintem, mert egy sima bolti eladó kezében sokféle állat megfordul, nem feltétlen kell tudnia, nem?.... de a tenyésztő csak madárral foglalkozik:)

Ja a kismadár tegnap óta nem iszik, egy kortyot sem, ugyanolyan itatót vettem mint a kereskedésben volt így nem mondhatja senki h ezt a fajtát nem ismeri, a másik iszik előtte, látja, de nem mer lemenni, minden napra jut egy harc :) Szóval kislány :) nagyon örülök, hogy szerintetek is lány! :) Már csak innia kell :)

2015. aug. 12. 09:42
 10/11 anonim ***** válasza:
8-as vagyok: teljesen igazad van, tudnia kellett volna. Lehet, hogy tudta is, de mivel úgy mentem, hogy elég határozott elképzelésem volt a színt és a nemeket illetően, és ennek érdekében hajlandó lettem volna várni és máshol is próbálkozni (annak ellenére, hogy közepesen messze utaztam érte), szerintem az is lehet, hogy nem mert elengedni, mondván, ha tudom, hogy két fiú, akkor esetleg nem veszem meg őket. De mindegy, úgysem akartam fészekaljat, és tüneményes kis csapatot alkotnak:)
2015. aug. 12. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!