Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Hogyan kell a csirke nyakát...

Hogyan kell a csirke nyakát elvágni?

Figyelt kérdés

Nem az előző kérdező vagyok, de hasonló a problémám. Mennyire kell belevágni a nyakába, hogy azonnal elpusztuljon és ne kelljen újra vágni? Még nem láttam ilyet élőben (csak messziről), így nem tudtam megítélni. Ti előtte kitapintjátok a gigáját (vagy mi a neve), és azt vágjátok át? Vagy milyen mélyre menjen a kés? (A fejét azért nem szeretném teljesen levágni...)

(Tudom, elég barbár dolognak tűnik, de én szeretem a csirkehúst, mint sokan mások. Akinek meg nem tetszik a kérdésem, az talán olvasgasson másik kérdéseket!)

2008. szept. 6. 09:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
A nagymammám naponta vágott kislány koromban és a bal kezével összefogta a csirke szárnyait a tövénél és odafogta a hátrahajlitott nyakát is.Háromnegyedig b4elevágott a nyakba és a vért egy tálkába kirugdalta magából a pipi.Kőzben a jobbkezével fogta a lábait, de azért hagyta mozogni,hogy ki tudja pumpálni a vért.Ezek már csak reflex mozdulatok szegény nem szenved sokat,Ha már ezt csináljuk az állattal ekkor legalább véreztessük ki rendesen.
2008. szept. 7. 18:58
 12/13 anonim válasza:
79%
A nagybátyám baltával oldotta meg a "kérdést".Tényleg nem szenvedett szegény tyúkocska,és tényleg nem volt,mit "elbaltázni"...Komolyan.
2008. nov. 11. 21:08
 13/13 anonim válasza:
100%
Kesnek elesnek kell lenni:) hogy ha kicsit meg van feszitve a nyaka akkor egyreszt a kes jobban bele, de nagyon ritka az amikor az elvagas a csirke nem vergodik
2015. aug. 16. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!