Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mekkora a legnagyobb madár,...

Mekkora a legnagyobb madár, ami tud repülni (és nem strucc)? Mi a neve és meg lehet lovagolni?

Figyelt kérdés
2015. júl. 22. 18:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
A struccot (kakasokat) szokták meglovagolni és versenyeznek velük. De a strucc futómadár, nem tud repülni.
2015. júl. 22. 18:34
 12/24 anonim ***** válasza:

Óriástúzok 20 kiló

Hárpia 9 kiló

Hoacin nincs egy kiló sem.

Miről beszélünk?

2015. júl. 22. 18:36
 13/24 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat! ha valakinek van még tippje kérem írjon.

-Nem a tömegére vagy a szárny fesz. táv.-jára vagyok kíváncsi hanem arra hogy mennyire bír el, az ötlet onnan jön hogy megnéztem igen, a Harry Pottert és ott ülte meg Harry a madarat.

2015. júl. 23. 11:02
 14/24 A kérdező kommentje:
A turul mekkora volt? ki lehet tenyészteni (természetes módon )egy nagy madarat? Mint ahogy sikerült a Kék belgát (marha) is?
2015. júl. 23. 11:13
 15/24 anonim ***** válasza:
A turul nem más, mint a barna kánya, nem éppen lovaglásra való ragadozómadár.
2015. júl. 23. 11:29
 16/24 anonim ***** válasza:

Uu ember :D Annak elég nagy madárnak kéne lennie, hogy elbírjon téged, és még repüljön is...

Nem kéne álom világban élni.

Egyébként kitenyészteni lehetne, de nem 10 év alatt...

2015. júl. 23. 15:42
 17/24 anonim ***** válasza:

Nem lehet kitenyészteni, mivel a Föld jelenlegi fizikai jellemzői nem teszik lehetővé.

Harry Potterben nem volt madáron repülés.

2015. júl. 23. 16:41
 18/24 anonim ***** válasza:
Mivel a kérdező már a struccot írta meglovagolható "röpképes" madárnak ezért írtam én Emut. :D Gondoltam észreveszi magát de úgy látom ti hamarabb kapcsoltatok. :D
2015. júl. 23. 19:29
 19/24 anonim ***** válasza:
17 köszi, erre nem is figyeltem :)
2015. júl. 24. 11:07
 20/24 A kérdező kommentje:

A struccot azért írtam mert az előző kérdésben már kaptam ilyen választ csak nem jól írtam le most azt kellett volna írnom, hogy "a strucc nem tud repülni szóval ez a válasz nem elfogadott"

A harry potterben repültek madáron( a medár neve csikócsőr) tudatlan vagy, nem hülye

2015. júl. 24. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!