Találtam egy kisfecskét aki tegnap esett ki a féskéből, mit tegyek vele?
Figyelt kérdés
Semelyik állatmenhely nem akarja befogadni, de nemhiszem hogy én feltudnám nevelni, de szivem se volt otthagyni megpusztulni. HELP!2015. júl. 10. 21:26
11/19 anonim válasza:
Ez jo, hir! En is remelem! Nem tudom viszont, hogy ejszaka is kell-e etetni? Bar szerintem ha sokat ehezet akkor nem artana neki, ha jo amit kapot szerintem nem baj, ha nem kap vitamint. Azert nem artana, ha parszor raneznel este. Ha neked nem gond, raszanhatod az estet. Remelem tuleli, es a madarmentok is segitenek majd. Hiszen minden elet ertekes!
13/19 anonim válasza:
Szia! Hogy van a madár? Túlélte az éjszakát? Sikerült beszélni valakivel?
14/19 A kérdező kommentje:
Túlélte az éjszakát!!!!!!! És jól van! :) Már mikor viszem felé az újam egyből kitátja a csőrét, és csipog! :) Már csak azt ba*ztam el, hogy csontit adtam neki, és a madermentők azt mondták hogy azt nemlehet :( . De holnap megveszek neki mindent ami kell! :)
2015. júl. 11. 19:32
15/19 anonim válasza:
Ez nagyon jo hir! Orulok! Remelem nem lesz baja a csontitol. Holnap vasarnap, nincs nyitva semmi.
Beszeltel a madarmentokkel? Nem mondtak, hogy vidd el hozzajuk?
Tudnal feltolteni rola egy kepet? Kivancsi vagyok ra. :)
16/19 A kérdező kommentje:
Beszéltem a madármentőkkel, de közölték, hogy most rengeteg kismadár érkezett hozzájuk és nem tudják fogadni szegényt mert tele vannak :( És mondták hogy ha tudom akkor próbáljam meg felnevelni. Amúgy itt a kép is! :) [link] Kicsit még zilált szegényke ! :)
2015. júl. 11. 23:01
17/19 anonim válasza:
Nagyon aranyos! Remelem jol meglesztek! :-)
18/19 futobot válasza:
Én is most fogadtam be egy kis fecskét én kis kanállal adok neki vizet és a boltba lehet venni fa forgácsot ha megvetted akkor valami tál vagy bögre félét rakd majdnem tele annyi hellyet hadjál hogy ne essen ki de kitudja dugni a fenekét ja meg a bögre vagy a tál alá tegyél szilviát és rá fog szarni sok kaját kér én olyat veszek neki whiskas macska kaja egy zacskóba van benne csirkehús elején egy pár napig ketté kell vágni amúgy csipesszel add neki a kaját
19/19 futobot válasza:
akármilyen kérdésed van segítek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!