Lehetséges hogy megérezte a szagomat az anyamadár?
Figyelt kérdés
Hétfőn lefotóztam 2 frissen született (kb 2 napos) galambfiókát a kerti diófán kb 3-4 m magasban
Azóta nem nagyon láttam a madarat a fészekben még este 11 kor sem...Nem értem hozzá a fiókákhoz sőt a másik ágra mentem fel kb fél méter a távolság...
2015. júl. 2. 23:32
1/3 anonim válasza:
Nem hinném, a madaraknak elég gyenge a szaglásuk.
Pl.akik papagájokat vagy pintyeket tenyésztenek rendszeresen kiveszik a fészekből/oduból a fiókákat, és miután visszateszik őket, a szülők ugyanúgy nevelik tovább a fiókáikat.
Ha viszont nem jár vissza anya, annak más oka is lehet, lehet hogy elkapta valami, vagy megsebesült.
2/3 A kérdező kommentje:
Ma megint megnéztem Nincs semmi bajuk :)
Sőt 2x akkorák :D
Vissza jár csak én nem látom ;)
2015. júl. 3. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!