Hogyan kell szobai voliert készíteni hullámosnak?
Hát, ez az alapterület inkább csak a hullámosoknak lenne jó. A nimfáknak ennél nagyobb hely kell: legyen az a kalitka hosszabb is és mélyebb is - úgy 130-150 cm hosszú és 70-80 cm mély már jobban hangzana.
Ha el akarod kerülni a fát (nekem az van), akkor valamilyen (nem festett) fém profilból tervezd meg a vázat úgy, hogy ahhoz tudd erősíteni az ajtópántokat is - szóval a fém váz ne csak a kalitka szélein legyen, hanem valahol középen is legyen egy merevítés, és oda rögzítheted az ajtópántokat.
Kettőnek tökéletes lenne.
Hárman még kényelmesen elférnének, de akkor csak egyneműekben, leginkább hímekben gondolkozz, különben könnyen veszekedés lehet a vége.
Két pár meg azért nem jó, mert a domináns pár szekírozhatja a másik párt.
Többnek meg már nem lenne kényelmes.
(Arra is gondolj, mekkora az a zajszint, amit még örömmel elviselsz:))
A linken nekem csak egy gyűjtőoldal jött be, nem konkrét termék. Durván 0,5 cm-es rácsközű ponthegesztett háló tökéletesen megfelelne. Nekem, mint írtam, fa kalitkám van, annak a kihúzható alja is OSB lapból van, amit kibéleltem öntapadós tapétával, hogy könnyen tisztítható legyen (nem ragasztottam rá, csak odatűztem gombostűvel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!