Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mit adjak a nimfámnak?

Noodle kérdése:

Mit adjak a nimfámnak?

Figyelt kérdés
Elfogyott a madár eledel és nem tudok venni neki két napon belül.

2015. jún. 25. 20:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Az én nimfám nagyon szereti a tojás sárgáját főtt állapotban de csak úgy hajlandó azt enni ha tartom neki egy kis tálkaban :) szereti a salátákat. Állítólag az almát is szeretik de az enyém mást a főtt tojason és a salatan na meg a magvakon kívül nem eszik mást.
2015. jún. 25. 20:30
 2/6 A kérdező kommentje:

az enyém nagyon szereti az almát csakhogy az sajna nincs itthon :/

de a salátát kipróbálom ^^

köszi ;)

2015. jún. 25. 20:35
 3/6 A kérdező kommentje:
esetleg paprikát is lehet adni neki? (persze nem csípősset)
2015. jún. 25. 20:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Én szerintem bármilyen zöldséggel probalkozhatsz még sajtrol is hallottam. De ha tojás van otthon akkor azt is próbáld meg az táplálóbb is
2015. jún. 25. 20:42
 5/6 A kérdező kommentje:

akkor jó.

de viszont a tojást nagyon nem szereti

2015. jún. 25. 20:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem paprikát is adhatsz neki, csípőset is mert a papagájok nem túl jól érzik az ízeket...

A salátával szerintem vigyázz, mert vannak olyan oldalak ahol azt írják, hogy nem szabad nekik adni...

Az almának a magját tilos papagájnak adni, mert ciánt tartalmaz, de a barack, és körte magját se lehet odaadni nekik.

Néhány zöldség, gyümi amit adhatsz:

RÉPA, szőlő, eper, málna, ribizli, uborka, banán, bodza bogyó(Biztos találsz ha kimész, csak vigyázz, hogy ne gyalog bodza legyen! És ne forgalmas helyről szedd, az autók miatt)

Egyébként itt egy oldal, de én is csak most találtam, nem tudom, mert ez asszem hullámosoknak van, de azért nézz szét...

[link]

2015. jún. 26. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!