A Hullámos Papagáj mennyire szemetel?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék tartani hullámos papagájt csak a szüleim nem engedik mer állítólag fél méteres körzetben minden tiszta magos.(gyerekkori tapasztalat)2015. jún. 22. 17:14
11/15 anonim válasza:
A magot a talba kopkodik vissza csak a furtos koles az ami szemetel azert met azt ugye felakasztva van.minen masnap eleg porszivozni nekem parban van .Villany oltas utan mar alszanak.Nem muszaj az egesz lakasbol papagaj otthont csinalni,ha napi ketszer kiengeded boven eleg .Ha megszokjak a helyet visszarepulnek maguktol.
12/15 anonim válasza:
Elfelejtettem a homok helyett ujsag papir es kesz semmi bajuk tole amikor tisztod ovatosan osszehajtod az ujsagot a kosszal egyutt kidobod
13/15 anonim válasza:
Kell a homok úgy tudom, az emésztésükhöz.
14/15 anonim válasza:
Madárhomok mindenképpen kell az emésztésükhöz, de ne a kalitka aljába, hanem külön tálkába tedd! Ha az alján van, a madá rápiszkít,s mikor enni akar belőle, lehet, hogy az ürülékét is lenyeli.
Tehát a kalit aljába tegyél inkább újságpapírt, sokkal könnyebb takarítani, és biztonságosabb.
15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2015. júl. 4. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!