Miért nem eszi a nimfa papagájunk? (többi lent)
Most vettünk neki, egy FIT+FUN papagájeledelt,és nem eszi.Minden mást megeszik már,ami elé kerül,de azt véletlenül sem.
Az van ráírva hogy nagypapagájok részére,de nekünk ezt ajánlották,mondták h szeretik.
Mi lehet a baja vele?
Amit én vettem penészeset, az is elvileg szavatossági időn belül volt, de mégse volt jó, pedig még ismert márka is volt.
Nézd át nyugodtan, szagolgasd meg, ha gyanús, inkább ne add neki. Én azóta az eset óta csak olyat veszek, ami átlátszó tasakban van, azt legalább látom, hogy milyen. Ezeket eddig szereti a 7 éves madárkám.
Főtt tojást, almát szoktál neki adni? Az enyém még ezeket is szereti, de nem kap sokat, csak amennyit egyszerre megeszik.
Szagolgattuk,de nem érzünk rajta semmit,penészt sem láttunk. Átlátszó csomagolásút vettünk mi is direkt, ugye ez a legtisztább. Akkor azt csináljuk,hogy ott lesz előtte egy darabig,aztán hátha megszereti.
De igen, főtt tojás, répa, alma, meg néha odarepül hozzánk mikor eszünk,és kíváncsiskodik h mit eszünk. A reszelt sajtot előszeretettel csipegeti :-D
Akkor hátha jó. És a tasakból töltitek után a tálkát, vagy kiöntitek belőle? Nekem van egy fagyis vödör, amibe át szoktam önteni a tasakból.
Illetve én azt csinálom, hogy külön veszek köles keveréket és külön fekete napraforgót és magam keverem össze.
Lehet, hogy csak meleg van most a madárnak is. Az enyém ma kérte a zuhanyt. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!