Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Hogyan melegíthetem fel a...

Hogyan melegíthetem fel a hullámos papagájomat?

Figyelt kérdés
Ilyenkor tavasszal mi már nem szoktunk fűteni. Viszont be jött ez a hideg,esős idő és úgy vettem észre,mintha fázna a madaram,mert sűrűbben borzolja magát,mint amikor jó meleg az idő. Túl sok pénzem nem igen van speciális lámpát venni,habár nem is találtam! Köszönöm a segítséget.

2015. máj. 2. 11:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Abszolút nem madár szakértőként, a tippem egy asztali lámpa lenne, hagyományos vagy halogén izzóval. A macskám például rendszeresen befekszik az égve hagyott lámpa alá és ott "napfürdőzik". Egy idő után szinte füstöl a macska annyira átmelegszik, és nagyon élvezi.
2015. máj. 2. 11:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Meg kellene mérni, hogy mennyre van hideg a szobában. A papagájok bizonyos mértékig képesek alkalmazkodni a hőmérséklet ingadozáshoz, mivel Ausztrália szavannáin őshonosak, így ott is előfordulnak hidegebb vagy kifejezetten hűvös hajnalok. Ha szereti a meleget lehet neki lámpával hőt adni, de csak inkább mert élvezi. Ha nincs extrém hűvös, nem lesz semmi baja ebben a pár napban.
2015. máj. 2. 17:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Sokat megtudhatsz innen: [link]
2015. máj. 2. 17:56
 4/4 Leve2004 válasza:
Kalitkástul rakd fel a konvektorra.Esetleg UV lámpa elé.DE NE TÚL KÖZEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2015. máj. 3. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!