Szeretném tenyészteni a hullámos papagájaim, de ehhez előbb segítséget kérnék. Megoldható-e vajon ez a dolog?
A ketrecnek egy baja van,hogy lehetne egy kicsit szélesebb,egy 20-30 centivel,de így is jó mert már láttam így állatboltban ahol nagyon picike kis helyen tartottak,7-8 papagájt.Igen,sajnos a papagájaid lehet hogy már idősebbek ahhoz,hogy tojást rakjon a nőstény.Van egy kedves állatboltos főnökhelyettes aki szerintem tud neked segíteni e helyzetben.06-70-703-0680
Ez volt a száma.És szerintem keress rá google-ban van rengeteg madaras oldal,ott szerintem megtalálod a szükséges információkat,de fel is hívhatod a számot,amit mondtam neked.Ha nagyon szeretnél még fiókákat,ha megoldható,vegyél tenyésztőtől olcsóbban tudsz,egy hím meg egy nőstény papagájt,de sajnos ahhoz pluszba kellene egy ketrec,és pároztasd össze őket.Csak akkor a két pároztatásra használt,azaz szükséges papagájokat,rakd külön helyiségbe.És a nősténynek kínálj fel sok főtt tojást.Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!