Akinek van papagája és ki is szokta engedni, van olyan akinek "szobatiszta" és nem potyogtat minden felé?
Figyelt kérdés
2015. márc. 30. 12:06
1/8 anonim válasza:
Sajnos a papagáj nem lesz szobatiszta.
2/8 anonim válasza:
Semmilyen madár nem ehető szobatisztává.
3/8 anonim válasza:
És mennyire lesz koszos a szoba?
4/8 anonim válasza:
Annyira nem vészes. Oda potyogtat ahol általában ül, és azt még frissiben fel lehet csippenteni papír zsepivel.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__madarak__6674203-papa..
5/8 anonim válasza:
A mi madaraink (rozellák) egész nap kint vannak, de csak egy helyre potyogtatnak NEm tanítottukbe őket, egyszerűen a szoba egyik részére , 1-2 méteres magasságba készítettünk nekik egy méretes kiülőt, azon mászkálnak és akörül röpködnek. ez alá teszünk újságpapírt, mivel csak oda piszkítanak. Ha tudok, majd teszek fel róluk képet.
6/8 anonim válasza:
Nekem ezzel a módszerrel sikerült az egyik nimfámat megtanítani a szobatisztaságra.
Amikor láttam, hogy készül üríteni, akkor erre a célra kijelölt helyre tettem és kb. másfél hét alatt sikerült megtanulnia, hogy ha dolga van, akkor oda kell mennie. A cikkben minden le van írva, hogy mikre kell figyelni. Remélem beválik majd. :)
8/8 anonim válasza:
Mi kiengedjük, de nem szobatiszta, nem is hallottam még ilyenről. :D Bárcsak azok lennének, bárcsak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!