Beteg a papagájom? Mitől van felfúvódva?
Orvos tanácsára, vettünk Bolus széntablettát, azt hogyan adjam be nekik? én az ívóvízbe kevertem bele, az úgy jó?
És én elkphatok tőlök bármiféle redvát? ugye nem?
Köszönöm mindenkinek aki segíteni szeretett volna.
Ma regel meghalt a papagáj, pedig elvittem 2. is állatorvoshoz, aki ért a papagájokhoz. Írt fel gyógyszert, adtunk is neki, de szegényke akkor se bírta. :( Lehet ez most nem ide való volt, de én nagyon sajnálom kicsi madarat, ha tudom, inkább nem hozok ide madarat :'(
:( oh sajnálom!
Egyébként madártól nem lehet elkapni betegséget, legalább is én még sose fertőződtem meg tőlük és kiskorom óta voltak, vannak madaraim.
Azt tudom neked tanácsolni, ha újra szeretnél papagájt akkor ne állatkereskedében vegyétek, hanem keressetek fel egy madártenyésztőt és nála nézzetek körbe és tőle vegyetek madarat, azok a madarak jók, mert nincsenek agyon fogdosva, se szállítva, se átpakolva. Az lehet stressz is ám a madárnak, aztán még onnan is kiveszik új helyre kerül, vannak érzékenyebb madarak akik nem bírják, vagy egyszerűen hajlamos rá, fiatal madaraknál előfordulhat ilyesmi, nem gyakori de van. Szóval hullámost egyenesen madártenyésztőtől érdemes venni, és ha ad el kölest, egyebeket is az első adagot érdemes tőle venni. Tanácsokkal, mindennel el tud látni, nem úgy mint egy kisállatboltban, akik még számolni sem tudnak! Részvét mégegyszer a kismadárért :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!